احمدی در گفتوگو با خبرنگار خراسان تایم، گفت: فعالیت خود را در قالب شرکت دانشبنیان در سال 1383 تحت فعالیتهای طراحی پورتال و میزبانی وب با نام ایران مدرن شروع و در سال 1389 فعالیت خود را تحت نام شرکت برنامه سازان نیک مدرن ثبت کردیم.
وی ادامه داد: از همان ابتدای فعالیت این گروه، نسبت به تکنولوژیها و ایدههای نوین اهمیت داده شد بطوریکه در سال 1391 با اجرای دو طرح تحقیقاتی بر روی واقعیت افزوده و رباتیک، موفق به عملیاتیسازی این دو طرح شدیم.
مدیراجرایی شرکت برنامهسازان نیکمدرن افزود: همچنین نیکمدرن از گروههای متن باز(Open Source) حمایت کرده بهطوریکه در سال 1385 نسبت به تشکیل تیم پشتیبانی و توسعه جوملا در ایران با نام جومفا نمودیم.
احمدی اضافه کرد: از دیگر پروژههای بینالمللی و تجاری که مختص این گروه، در حال اجرا یا پشتیبانی است میتوان به پروژههای جوملاتور، پروژه ی سازمانی، پروژهی واقعیت افزوده نیکبین و پروژه ی واقعیت افزوده نیک شهر اشاره کرد.
وی در ادامه در خصوص پروژه واقعیت افزوده تصریح کرد: واقعیت افزوده دریچه به عنوان اولین نرم افزار واقعیت افزودهی جامع در ایران، به کاربران این امکان را میدهد تا در کمترین زمان، سادهترین شکل ممکن و کمترین هزینه، واقعیت افزودهی خود را طراحی و در سراسر جهان منتشر نمایند.
مدیراجرایی شرکت برنامهسازان نیکمدرن افزود: نرم افزار دریچه واقعیت افزوده که از دو سرویس اپلیکیشن (Android,iOS) و پورتال مدیریتی متشکل شده است، امکان ایجاد واقعیت افزوده دلخواه را در کمتر از 5 دقیقه برای کاربران عام بدون نیاز به هرگونه دانش فنی محیا می سازد.
احمدی در ادامه در خصوص پروژه واقعیت افزوده توضیح داد: تنها با نصب دریچه فراگیر بر روی گوشی همراه و نگاه داشتن دریچه گوشی تلفن همراه بر روی تصویر یا شی واقعیت افزوده، میتوان دادههای دیجیتالی را مانند ویدیو، گالری تصاویر، وب سایت، صفحه ی html ، فرم، نمای سه بعدی، تصاویر 360 درجه، خرید آنلاین و دیگر ماژولها بر روی آن مشاهده کرد.
وی در خصوص واقعیت افزوده و کاربردهای آن نیز با اشاره به اینکه واقعیت افزوده در معنا به روشهایی گفته میشود که به واقعیت و عین، امکانات و ویژگیهای بیشتری اضافه میکند و باعث درک و سرعت عمل بیشتری می شود، افزود: واقعیت افزوده عملا پل ارتباطی بین دنیای واقعی و دنیای مجازی به وجود میآورد.
مدیراجرایی شرکت برنامهسازان نیکمدرن اضافه کرد: واقعیت افزوده در دنیای امروز بسیاری از غیرممکنها را ممکن میسازد و کاربردهای این تکنولوژی روز به روز در حال بیشتر شدن است.
احمدی بیان کرد: در این زمان، واقعیت افزوده را میتوان در دو نوع گوشیهای هوشمند و عینکهای پوشیدنی معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای این پروژه برای 15 نفر اشتغالزایی داشته، از حضور خود در نمایشگاههای مختلف و کسب مقامهای مختلف و همچنین کسب تاییدیه دانشبنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و با اشاره به اینکه تاکنون از صندوق نوآوری شکوفایی تهران وام دانشبنیان گرفتهایم، گفت: تقاضای ما از مسئولین علاوه بر کمکهای مالی، حمایت از محصولات شرکت نیک مدرن است.
مدیراجرایی شرکت برنامهسازان نیکمدرن با اشاره اینکه مسائل حقوقی از مهمترین مشکلات بر سر راه ما است، تصریح کرد: کپی از جمله مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم و از طریق مراجع قانونی قابل پیگیری نیست.
احمدی در خصوص حمایتهای پارک علم وفناوری از شرکتهای دانشبنیان نیز گفت: در بحث نمایشگاهها و معرفی محصول به سرمایهگذاران داخلی و خارجی پارک علم و فناوری حمایتهای را انجام داده است.