پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۵
فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند:

اعتماد کردن‌های ساده و لبخندها جای تامل دارد

فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت:اگر برخی حس میکنند کارایی ندارند بروند کنار تا جوان‌ها بیایند روی کار،ممکن است نقص‌هایی داشته‌باشیم اما مسلما کارایی بیشتری داریم.
اعتماد کردن‌های ساده و لبخندها جای تامل دارد
 
امروزه از آمریکا بعنوان یک دولت با سیاست‌های دروغین و دروغ پرداز در سرار جهان یاد می‌شود.حکومتی که با کشورها قردادهای مختلفی تنظیم می‌کند و هرگاه هم بخواهد از آن خارج می‌شود، در عصر حاضر که حیله و نیرنگ سیاست های آمریکا را آبیاری میکند این پرسش مطرح است که آیا چنین کشوری و مخصوصا شخصی به نام ترامپ تا چه حد قابل اعتماد است و آیا می‌شود با این کشور یک توافق تضمین شده داشت یا خیر؟ از این رو با دانیال مدبر، فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند به گفت و گو پرداختیم.
1-برخی رسانه ها و احزاب معتقدند هرچند تحریم‌های جدیدی علیه میهنمان درحال آغازشدن است اما بعد از مدتی باید به مذاکره مجدد با آمریکا بپردازیم در این خصوص نظرجنابعالی چیست؟
مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود راهی را که یک بار رفته‌ایم و نباید مجدد رفت آن هم راهی که بدون تعهد و تضمین از طرف مقابل و صرفا بدلیل امضاء یک شخص به تمام تعهداتمان عمل کنیم در پرانتز باید گفت این اعتمادهای ساده ولبخند زدن‌ها و طرف مقابل را نادیده گرفتن جای تامل دارد.
مسئولین ما تن به مذاکره میدهند که کاری ناپسند است اما کلید حل مشکلات که مقام معظم رهبری هم فرمودند تکیه بر نیروی جوان است یعنی اگر به جوانان اهمیت دهیم و ارتباط دانشگاه و صنعت و جامعه را برقرار کنیم و جوانان دخیل در امر پژوهشی و عملیاتی کشور شوند ازین مشکلات عبور میکنیم و این عبور کردن دائمی است،ممکن است در مذاکرات یک مسئله حل شود اما هرلحظه این ترس وجود دارد که آن ها زیر قرار خود بزنند.
2-رهبری از افول آمریکا سخن به میان آوردند حال به نظر شما مطرح کردن مذاکره با آمریکا با اتکاء به بیانات مقام معظم رهبری از چه موضوعی حکایت دارد؟
کسی که مبانی فکری امام و رهبری و انقلاب را مطالعه کرده و فهمیده و از روی تجربه انقلابی نشده این مسائل را درک نخواهد کرد . امام نگرش توحیدی را درجامعه ایجاد کرد یعنی کار دست خداست و به ما فهماند حل مشکلات به وسیله خدا می‌باشد البته از ما حرکت از خدا برکت. اما عده ای به آن سمتی میروند که می خواهند مشکلات از بیرون حل شود که دارای ضعف اعقادی هستند.
3-طرح سازش با آمریکا با تعابیری مانند تعامل، عدم توجه به ظرفیت‌های درونی و سیاست‌های ی مانند اقتصاد مقاومتی نیست؟
مشخص است که سازش با آمریکا عدم توجه به ظرفیت‌های دورنی و اقتصاد مقاومتی است.
4-پیام شما به کسانی که خط مستمر خودرا تعامل وسازش با آمریکا می‌دانند چیست؟
پیام ما این است که جوان‌ها راببینند و ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را برقرار کنند و جوانان را دخیل در حل مشکلات کشور وامور پژوهشی کشور کنند.وزارت علوم مشکلات را ببیند و بیان کند و با دانشگاه مطرح کند تا در این خصوص کارتحقیقاتی انجام شود و به دولت ارجاع دهد تا مشکلات حل شود. جوان‌ها باید دیده‌شوند و اگر برخی حس می‌کنند کارایی ندارند بروند کنار تا جوان‌ها بیایند روی کار،ممکن است نقص‌هایی داشته‌باشیم اما مسلما کارایی بیشتری داریم.
5-ترسیم ما از جریان‌هایی که خط سازش و مذاکره را مطرح می کنند چیست؟
جریانی که بعد از جنگ این تفک را مطرح کرد که بعد از پیروزی باید سر میز مذاکره بنشینیم ، اما امام گفتند ما داخل خاک عراق هم میوریم و تا انجا پیش میرویم که صدام اعتراف کند که او جنگ را شروع کرده است از همان اول بعضی ها مبانی اصلی را نفهمیدند و چیزهایی را به نفع خود تفیسر کردند و تغییر دادند حال ادامه دهنده راه آن ها همان هایی هستند که هر اتفاقی میفتد می گویند باید مذاکره کرد و ما خودمان نمیتوانیم مشکلات را حل کنیم. باید اصل ایرانی و اسلامی را صادر کرد .و علم کسب کنیم چراکه ما هر علمی داریم خودمان به دست آورده ایم و آن‌ها هیچ چیز در اختیار ما قرار نداده‌اند و با وجود سابقه تاریک که وجود داشته‌است و بدون هیچ اتفاق مثبتی باز هم تفکر غلط خودرا دارند و باید تفکری را که زمان جنگ داشته اند رها کنند و به اصل مبارزه و ایستادگی روی آورند و تفکر قرآنی داشته باشند تمام مشکلات حل خواهد شد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۱۵۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم ، بازی سازش ، آمریکا