مدیر کارگاه دستان پرتوان خبرداد:
تولیدات دستان پرتوان در همایشهای دانشگاههای برترکشور
28 آذر 1397 ساعت 11:34
مسئول کارگاه حمایتی دستان پرتوان گفت:تولیدات این دخترها در اکثر سمینار های ایران توزیع میشود.
نسبت به کارگاه دستان پرتوان یک توضیح دهید.
ما از سال 1384 شروع بکار کردیم و با بازدیدی که از مدرسه شکوه داشتیم دیدیم بچه های کم توان در این مدرسه بمشغول حرفه آموزی هستند و کار های زیبایی هم میکنند و این ها یک بخش فراموش شده جلامعه هستنمد وبا توجه به شرایی که دارند ممکن است کمی مورد بی توجهی از سوی خانواده هم قرار گیرند برای ما بسیار مهم بود که با این های کارهایی کنیم و با ارتقای آموزششان محصولاتی تولید کنیم و ای محصولات در نمایشگاه هایی به نفع این دختران به فروش برسد.
همراه دختران یک قانون وضع کردیم و آن دفن کردن همه نمیتوان ها و جایگزینی میتوانم ها بود و شروع بکار کردیم.
در سال 1386 زیبایی کارها و تولیدات ما را تشوبق به برگزاری یک نمایشگاه کرد و در مدت 3 روز کل تولیدات به فروش رسید.
2-در این کارگاه چه فعالیت هایی صورت میگیرد و چه محصولاتی تولید میکنید؟
در این کارگاه دختران کم توان ذهنی و جسمی فعالیت میکنند و از نظر تولیات ما هیچ غیرممکنی نداریم و هر چیزی تولید میکنیم از سال1390 وارد تولیدات سمیناری شدیم و الان تولیدات این دخترها در اکثر سمینارهای ایران توزیع میشود. برای مثال از دانشگاههای شهید بهشتی،صنعتی شریف، اصفهان،گیلان و... برای همایشهایشان به ما سفارش میدهند.
از سال1390 محصولاتی تولید کردیم که هیچ گونه الیاف پلاستیکی در آن نباشد و به محیط زیست آسیب نرساند و همه تولیدات ما الیاف طبیعی است برای خرید محصولات از طریق پایگاه اینترنتی میتوان اقدام کرد همچنین به صورت حضوری به کارگاه تولیدی دستان پرتوان به صورت حضوری مراجعه کنند
4-عمده محصولاتی که تولید میکنید چیست؟ انواع پته،پکهای مخصوص همایش ادارات،کیفهای لپتاپ، انواع رومیزی، کوسنهای متنوع و انواع تابلو و همه اینهارا دستان پرتوان دختران کم توان ذهنی و جسمی تولید میکنند.
سال1391 کارگاه زنان سرپرست خانوار را تاسیس کردیم و انواع لباس کار را تولید میکنند و بزرگترین مشتری ما شرکت اسکانیا میباشد و تمام لباس کار آنان(پرسنلی، مدیریتی و...) در سراسر کشور را ما تولید میکنیم.
5- نحوه آشنایی این دختران با کارگاه به چه صورت میباشد؟
ما زیرمجموعه بهزیستی هستیم و از جانب آنها به ما معرفی میشوند. و از آنجا که ما خیریه هستیم و هرکس بیاید و بگوید من چنین دختری دارم ما استقبال میکنیم.
پذیرش دختران کم توان و یا زنان سرپرست خانوار و آموزش آن ها کاملا رایگان است.
6-آموزش زنان سرپرست خانوار یا دخترهای کم توان به چه صورت است؟
برای آموزش ما مربیان مجرب وبا انگیزه ای داریم که دارای کارت مربی گری فنی حرفه ای هستند امروز دختران این توانایی را بدست آورده اند که به یکدیگر آموزش دهند
7-علاقمندان به همکاری با شما چطور میتوانند همکاری کنند؟
ما یک قسمت داوطلبین داریم و کارگاه به روی همه از است ما از بعد خیریه بودنمان نمیتوانیم خارج شویم.
8-از جانب نهادهای دولتی مورد حمایت قرار گرفتهاید؟
هرچند وابسته به بهزیستی هستیم اما باید گفت؛ خیر.خیلی کم پیش میآید مدیران استانی از مجموعه ما بازدید کنند و مشکلاتمان را بفهمند
کد مطلب: 20215