کارآفرین نمونه استان:
عشق به کار، مرا ماندگار کرد
1 اسفند 1397 ساعت 11:45
کارآفرین نمونه استان گفت: کمبود منابع مالی و عدم حمایت از کارآفرینان آموزشی، بزرگترین مشکلی بود که با آن دست و پنجه نرم کردم، اما با عشق به کار، پشتکار و توکل برخدا توانستم آنها را پشت سر بگذارم.
فاطمه صمدی، کارشناس علوم اجتماعی پژوهشگری و یکی از کارآفرینان نمونه استان میباشد که چندین مهدکودک، پیشدبستانی و مدرسه را تأسیس کردهاست.
صمدی با بیان اینکه هماکنون حدود ۳۸ نفر به طور مستقیم در مراکز آموزشی تاسیس شده توسط وی، مشغول به کار هستند، اظهارداشت: سرمایه اولیه شروع کار حدود ۴۰ میلیون تومان بود که البته این پول، سرمایه اضافی نبود و آن را از طریق فروش منزل مسکونی و وسیله نقلیه به دست آوردم و درحال حاضر از این کار خود نادم و پشیمان نیستم و حتی به همه جوانان کشورم توصیه میکنم که کارآفرین باشند و برای رسیدن به خواستههای خود از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
وی پیشنیاز و الزامات کار خود را عشق به کودکان و آموزش آنان، اعتماد به نفس و صداقت در کار دانست و نیز تصریح کرد: کارآفرینی بسیار عالی است، البته در صورتی که ما در ابتدا نوآموزانی را پرورش دهیم که بتوانند کارآفرین باشند و مراکز آموزشی ما هم از نظر آموزشی آمادگی لازم برای پرورش این کودکان را داشته باشد.
صمدی با اشاره به اینکه در زمینه توسعه کار خود تا اشتغال ۳۰۰ نفر گنجایش دارم، خاطرنشان کرد:با پرورش نوآموز و دانشآموز پر ایده، خلاق و توانمند میتوانیم کارآفرینی آموزشی را در جامعه ارتقاء دهیم و بهترین راه سوق دادن جوانان به سمت هنرهای مورد علاقهشان و پژوهشهای مختلف و در انتها شناخت توانمندیهای دانشآموزان، حرکت آنها به سمت هنرستانهای فنی و حرفهای و پر کردن مدارس از امکانات آموزشی و کارکردی و عملی کردن آموزش است.
وی در زمینه مشکلات و موانعی که در مسیر پیشبرد کارش با آن مواجه شد، اظهارکرد:کمبود منابع مالی و عدم حمایت از کارآفرینان آموزشی، بزرگترین مشکلی بود که با آن دست و پنجه نرم کردم، اما با عشق به کار، پشتکار و توکل برخدا توانستم آنها را پشت سر بگذارم. لیکن همواره بزرگترین خواسته من از مسئولین این است که توجه بیشتری به کارآفرینان آموزشی داشته باشند.
صمدی در زمینه نقش مدیریتی خود گفت: من هیچ وقت خود را صرفا به چشم یک مدیر ندیدم، بلکه کارآفرینی هستم که با کارکنان خود کاملا دوستانه برخورد میکنم و در عین حال معتقدم که مدیریت باید در کار باشد تا بتوان به هدف غایی رسید.
وی در پایان افزود:برای رسیدن به این هدف، تلاش بسیاری کردم تا از آشنایان توانمند مالی کمک بگیرم ولی متاسفانه کسی مرا همراهی نکرد و گاهی چنان در تنگنای مالی قرار میگرفتم که حتی به فروش حلقه ازواج خود راضی میشدم؛ اما در نهایت با توکل به خداوند متعال و با حمایت خانواده، توانستم با تمام سختیها مقابله کنم و تلاش خود را به ثمر برسانم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 21111
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/interview/21111/عشق-کار-مرا-ماندگار