پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۸
وحدت مایه رحمت (5) – گفتگو با مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند

اصلی ترین سرمایه مسلمانان در بین دانشگاهیان مهجور مانده است

دانشجویان کارشناسی در کل دوره تحصیل حدود 18 واحد از دروس انسانی را می گذارند اما این مقدار واحد درسی برای رشد روحیه الهی در نهان آنها اصلا کافی نبوده و نمی تواند به میزان کافی راه گشا باشد.
اصلی ترین سرمایه مسلمانان در بین دانشگاهیان مهجور مانده است
 
حجت الاسلام محمد علی تابعی در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم با بیان اینکه وحدت بستگی به دید افراد دارد، گفت: مسئله وحدت صرفا یک مسئله تئوری نیست بلکه ساختاری و پایه ای است.

وی افزود: علمای اسلام در حقیقت یک نوع جهان بینی الهی و توحیدی به مسائل جامعه دارند و خداوند نیز به همین منظور در قرآن از آنها تجلیل نموده و در یکی از آیات الهی علمای اسلام را در کنار خود و ملائکه قرار داده است و لذا علمای اسلام مقدس و نگاه آنها نیز یک نگاه الهی است.

روحیه جهان بینی الهی در دانشگاه ها تقویت شود
مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند در ادامه با بیان اینکه در دانشگاه ها نیز باید روح جهان بینی الهی با قوت زیاد وجود داشته باشد، گفت: گرچه در سال های متمادی در جهت افزایش روحیه جهان بینی توحیدی در دانشگاه ها و دانشجویان تلاش شده است لکن این مقدار کافی نبوده و مقتضی تلاش های مجاهدانه دیگری نیز می باشد.

هدف از وحدت حوزه و دانشگاه تبادل اطلاعات بین این دو رکن مهم نظام است
تابعی با بیان اینکه هدف از وحدت تبدیل حوزه به دانشگاه و دانشگاه به حوزه نیست، عنوان کرد: مقام معظم رهبری تاکید دارند که هدف از وحدت طلبه کردن دانشجو نمی باشد بلکه هدف از آن استفاده محاسن یکدیگر و تبادل اطلاعات لازم و ملزوم بین این دو رکن مهم و کلیدی نظام اسلامی است.

وی بیان داشت: اگر دانشجویان بر اساس حوزه جهان بینی الهی آموزش داده بشوند نتیجه این خواهد شد که خروجی آن انسان های متعهد و متخصصی در عرصه های مختلفی خواهد بود و در نتیجه نوع نگاه آنها به تمامی مسائل جامعه از جمله شهرسازی، هنر، معماری و موارد دیگر یک نگاه الهی و مقدس خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گفت: مبحث اصلی از مسئله وحدت این است که با کمک حوزه بتوان دانشگاه و دانشجویان را از بعد معرفتی آموزش داد تا نگاه آنها به همه مسائل یک نوع جهان بینی الهی باشد و در عمل آنها نیز این روحیه متجلی باشد.

مهجوریت قرآن در میان دانشجویان و دانشگاهیان
تابعی با بیان اینکه تاکنون فعالیت های خوبی در جهت اعتلای روحیه دانشجویان انجام شده است، بیان داشت: با این وجود هنوز نواقص زیادی وجود دارد که باید نسبت به رفع آنها افداماتی صورت بپذیرد.

 وی اضافه کرد: دانشجویان کارشناسی در کل دوره تحصیل حدود 18 واحد از دروس انسانی را می گذارند اما این مقدار واحد درسی برای رشد روحیه الهی در نهان آنها اصلا کافی نبوده و نمی تواند به میزان کافی راه گشا باشد. 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند اظهار داشت: با اینکه قرآن اصلی ترین سرمایه مسلمانان و کتاب اول و آخر آنها می باشد فقط دو واحد درسی در دانشگاه ها به آن اختصاص یافته است و این هم به نوعی مهجوریت قرآن را سبب شده است.

لزوم تشکیل پرونده های اخلاقی برای تمامی ارگان های مختلف
تابعی با بیان اینکه تمام کشورهای صنعتی و پیشرفته که به اخلاق و ارزش های انسانی توجه نداشته اند رو به انحطاط و نابودی کیان خانواده کشیده شده اند، تصریح کرد: تقریبا تمامی تئورسین های درون و خارج از کشور بدین نتیحه رسیده اند که در کنار توجه به رشد علمی باید به ارزش های اخلاقی هم توجه کنند و در رابطه با پیشرفت این دو به یک میزان تلاش داشته باشند و به عنوان مثال برای یک پزشک کدهای اخلاقی تعرف کنند تا در صورت عدول وی از این ارزش ها برای او پرونده اخلاقی تشکیل بدهند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۳۰
کلمات کليدی: مهجوریت ، قرآن ، وحدت ، تابعی ، دانشگاه آزاد ، آزاد ؛ دروس ، ترم ، دانشگاه ؛ وحدت ،