جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۲۷
گفتگو با دبیر اسبق مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان

فتنه قیام خواص علیه عوام و 9دی قیام عوام علیه خواص بود/ بعد از انتخابات 84 بذر کینه در دل برخی کاشته شد

بهترین اسمی که می‌توان برای فتنه 88 انتخاب کرد قیام خواص علیه عوام و بهترین نام برای 9 دی قیام عوام بر علیه خواص است.
فتنه قیام خواص علیه عوام و 9دی قیام عوام علیه خواص بود/ بعد از انتخابات 84 بذر کینه در دل برخی کاشته شد
 
علی کُرد در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم با بیان اینکه برای شناخت و مطالعه بهتر هر موضوع ابتدا باید در مقدمات بوجود آمدن آن موضوع دقت داشت، گفت: در رابطه با حماسه نهم دی به نظر می‌رسد که با دو جریان  و دو مقدمه مهم مواجه‌ بودیم.
 
ریشه فتنه سال 88 همزمان با آغاز انتخابات 84 بود
وی افزود: یک مورد طبیعتا اتفاقات و ماجراجویی‌های پسا انتخاباتی بود که امروز تعبیر دقیق فتنه 88 برای آن انتخاب شده است و مورد دیگر جریان، علامت سوال و کنش و واکنش‌های مردمی است که در بازه بین انتخابات 88 تا دی ماه و به خصوص نهم دی ماه شاهد آن بودیم.
 
دبیر اسبق مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان، ریشه فتنه سال 88 را همزمان با آغاز انتخابات 84 دانست و افزود:  بازگشت و مطالعه جریانات قبل از سال 88 به خوبی نشان می‌دهد که چه جبهه گسترده ای در مقابل مردم در حال شکل گیری بوده است.
 
وی افزود: به عبارتی دیگر آن افرادی که خود را همه کاره و صاحب انقلاب می‌دانستند در باورشان نمی گنجید  یک جوان در انتخابات بتواند اینگونه نقش آفرینی کند.
 
 
با انتخاب احمدی نژاد بذر کینه در دل برخی ایجاد شد 
کُرد با اشاره به پیروزی احمدی نژاد در انتخابات 84 به تحلیل و بررسی جریانات مختلف سیاسی در آن دوره پرداخت و گفت: جریانات مختلف اصلاح طلبی و کارگزارانی و اصول گرای سنتی و غیرو با دیدن اجماع مردم بر سر یک گزینه در آن انتخابات مبهوت ماندند و شاید در همین مقطع زمانی بذر یک نوع کینه و انتقام جویی در دل برخی کاشته شد.
 
دبیر اسبق مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان با اشاره به اینکه بسیاری از این افراد مترصد آن بودند که با یک دولت ناکارآمد مواجه شوند، به قیاس دولت نهم با سایر دولت های قبل از خود اشاره کرد و عنوان کرد: در میان بهت همگان دولتی بر سر کار آمد که به فعال‌ترین دولت پس انقلاب شهره شد و حقیقتا حجم کاری که در آن دولت انجام شد غیر قابل قیاس با بسیاری دیگر از زمان‌های پس از انقلاب بوده است.
 
ویژگی هایی که برای برخی خواص ثقیل بود  
وی با برشماری "برجسته شدن ارزش‌ها و شعارهای انقلاب اسلامی"، "طرح شعار دولت اسلامی و عدالت‌محوری"، "دیپلماسی همراه با روحیه انقلابی"، "توقف روند غرب‌باوری و غرب‌زدگی دولت‌های قبلی" ، "اعاده عزت ملی و ترک انفعال در مقابل سلطه" و "دفاع از حقوق هسته‌ای ملت ایران در برابر زورگویی غرب" به عنوان ویژگی های دولت نهم بیان کرد: این ویژگی ها برای بسیاری از خواص ثقیل بود که شخصی خارج از تیم ‌های مرسوم بیاید و چنین کمیت و کیفیتی داشته باشد.
 
کُرد افزود: "با مردم و از میان مردم بودن"، "مواجه شدن با واقعیت‌های زندگی مردم در سفرهای استانی"، "ساده زیستی رئیس جمهور" ، "جلوگیری از گرایش‌های سکولاریستی در دولت"، "پیشرفت‌های وسیع در علم و فناوری"، "پرکاری پشتکار و خستگی ناپذیری" و "اجرای گسترده کارهای عمرانی خصوصا در مناطق محروم" از جمله مواردی بودند که در سیاق سخنان رهبر معظم انقلاب نسبت به دولت نهم قابل مشاهده بودند و الحق که می‌توان برای تمام این موارد مصداق بارز آورد.
 
فتنه 88 قیام خواص علیه عوام بود و 9دی ماه قیام عوام علیه خواص
دبیر اسبق مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان با بیان اینکه طرف غربی از تکرار دولت نهم واهمه داشته و تکرار آن را شکست اپوزیسیون داخلی می دانست، گفت: همزمان با دولت نهم سفرهای خارجی بسیاری از عناصر زاویه دار با انقلاب زیاد شد لذا برای طرف غربی اینطور جلوه داده شدکه در صورت تکرار دولت نهم اپوزیسیون داخلی با شکست مواجه می شود و دیگر نمی توان از روحیه انقلابی گری جلوگیری کرد.
 
وی افزود: از حجم تبلیغات گرفته تا فتنه‌ سال 88 و آشوب بعد از انتخابات به نظر می‌رسد نقشه‌ای چندین ساله برای آن برهه طراحی شده بود تا نظام از مردم گرفته و به دست خواص کنترل شود.
 
کُرد اضافه کرد: به همین دلیل شاید بهترین اسمی که می‌توان برای فتنه 88 انتخاب کرد قیام خواص علیه عوام و بهترین نام برای 9 دی قیام عوام بر علیه خواص است.
 
دبیر اسبق مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان گفت: 9 دی در واقع نقطه عطفی است که مردم توانستند بر جریانات خواص غلبه کنند و برخی را که کم تحرک شده بودند به حرکت انقلابی در آورند و برخی را نیز که نتوانستند تحمل کنند موج مردم را از قطار انقلاب بیرون انداختند و به همین دلیل مطالعه این جریان مردمی یکی از مهمترین کارویژه های محیطهای دانشگاهی ما می‌تواند باشد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۴۵۹
کلمات کليدی: قیام عوام علیه خواص ريال هاشمی ، خاتمی ، احمدی نژاد ، غرب ، واهمه ، علی کرد ، کرد ، دبیر مجمع