به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ مولوی سید مصطفی حسینی ظهر امروز در همایش همگرایی علمای اسلام در برابر خطرات تکفیر، با اشاره به اینکه نتیجه ثواب نمازها و دعاهای اول وقت برای خود انسان حاصل میشود، اظهار داشت: هرکجا که به عنوان شیعه و سنی در کار یکدیگر مباحث امت اسلامی را مطرح کنیم و چارهای برای مسائل امت اسلامی پیدا کنیم بزرگترین ثواب است.
وی با اشاره به اینکه کسی که سکوت کند و به رفع مشکلات مسلمانان اهتمام نداشته باشد نمیتواند مسلمان خوبی باشد، بیان داشت: در دنیای اسلام هتک حرمتهای زیادی به پیامبر(ص) شد و سعی کردند از نشر و بسط معارف اسلامی جلوگیری کنند.
امام جمعه اهل سنت زیرکوه جریانهای تکفیری را تهدید جدی برای جهان اسلام دانست و توضیح داد: نباید نسبت به امور پیرامون خود بیتوجه باشیم و با این جمله که به ما چه مربوط از کنار مسائل گذر کنیم.
حسینی با بیان اینکه دشمن دین، مذهب، قبله، قرآن و اسلام ما را نشانه گرفته است، ادامه داد: دشمن به اشخاص کاری ندارد، بلکه به دین، قبله و مذهب ما اهانت میکنند و از تمام توان خود برای ایجاد خدشه به اسلام استفاده میکند.
وی با اشاره به اینکه دشمن تیغ تیز را آماده کرده تا سر مسلمانان را ببرد و فرقی میان مسلمان بود ندارد، اضافه کرد: دشمن بیخ گوش ما در عربستان شرارت میکند، نمازهای مردم را به سمت خون و خونریزی سوق میدهد.
امام جمعه اهل سنت زیرکوه ادامه داد: با توجه به اینکه دشمن در ایران دستی ندارد ولی فکرشان این است که با القای تفکر شیطانی میان جوانان و نوجوانان موارد مد نظر خود را تحمیل کنند و جوان را از خانواده بگیرند لذا بیخیالی در مورد تهدیدات دشمن برای اسلام بدتر از بینمازی است.
حسینی تهدید دشمن را جدی دانست و اعلام کرد: نباید از گنار این مسائل به راحتی بگذریم لذا وظیفه علمای شیعه و سنی بسیار سنگینتر از بقیه است زیرا غفلت در این موارد گناه بزرگی است.
وی به شبکههای ماهوارهای فدک و وصال اشاره کرد و توضیح داد: این شبکهها به جای اینکه گرهگشای جهان اسلام باشند بلکه معضلی به مشکلات میافزایند چرا که هر دو جیرهخوار و مزدور دشمن هستند.
امام جمعه اهل سنت زیرکوه با تأکید بر اینکه باید قرآن و مسلمانان را از شر توطئههای دشمنان در امان نگه داریم، خاطرنشان کرد: دشمن در صحنه فضای مجازی شیعه و سنی را میکوبد لذا وظیفه ما است که از خواب غفلت بیدار شویم.
حسینی وظیفه علمای شیعه و سنی را فراتر از مرزها دانست و توضیح داد: باید فکرمان به سمت و سویی برود که فکر دشمن آنجا را نشانه گرفته است.
کلمات کليدی: جریان؛ تکفیری؛ تهدید؛ جهان اسلام، اسلام