چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۵۲
با ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده توسط مقام معظم رهبری:

متولیان فرهنگی در زمینه ازدواج چه باید بکنند؟

کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه متولیان فرهنگی در زمینه ازدواج چه باید بکنند؟، گفت: جوانان در هر عصر و دوره‌ای می‌توانند با الهام گرفتن از ساده‌ زیستی ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، ازدواجی آسان را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
متولیان فرهنگی در زمینه ازدواج چه باید بکنند؟
 
فاطمه همتی در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم، اظهار داشت: تاریخ اسلام از ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به عنوان یکی از شایسته ترین و مستحکم ترین پیوندها یاد می‌کند.
وی ادامه داد: این ازدواج الگوی موفقی است که جوانان در هر عصر و دوره‌ای می‌توانند با الهام گرفتن از ساده‌ زیستی آنان ازدواجی آسان را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی افزود: برترین بانوی جهان اسلام با شخصیتی ازدواج می‌کند که از تمام دارایی‌های دنیا تنها یک شمشیر، زره و شتر در اختیار داشت، آنچه برای حضرت فاطمه (س) و پدرش مهم است نه دارایی بلکه هم ترازی در ایمان و تقوا است.
همتی ادامه داد: با چنین پیوند ساده اما مستحکم فرزندان پاکی همچون امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و امامان دیگر پا به عرصه گیتی نهادند و در تاریخ جاودانه شدند.  
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی خانواده را ابلاغ فرمودند، گفت: حال وظیفه ماچیست؟ متولیان فرهنگ چه باید بکنند به نظر من ابتدا همه باید از خود شروع کنیم در آیه 6 سوره مبارکه تحریم آمده که یا ایها الذین آمنوا قو انفسکم و اهلیکم ناراً یعنی ای کسانی که ایمان آورده‌اید خود و خانواده خویش را از آتشی که هیزم آن انسان و سنگ‌ها است نگاه دارید ببینید این آیه برای انسان مومن خطوط مسئولیت را ترسیم می‌کند تا او را از چهارچوب فردیت خارج و به سوی خواسته های دینی و انسانی سوق دهد.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: یا آیات متعدد دیگر که می فرماید: و انذر عشیرتک الاقربین یعنی نزدیکترین بستگانت را هشدار بده. و امر اهلک بالصلاه و اصطبر علیها یعنی اهل خود را به نماز فرمان بده و برآن پایداری کن.
همتی گفت: در این آیات مشاهده می‌کنیم هر فردی ابتدا باید از خود و خانواده اش آغاز کند، مگر نه اینکه جامعه ما از خانواده‌های متعددی که در کنار هم هستند شکل گرفته است.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه اگر بخواهیم مبلغ و مروج این پیام‌ها باشیم برای اینکه حرفمان در دیگران اثر کند، باید اول خودمان عامل باشیم.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی افزود: پس باید تمام جوانان و خانواده آنان الگوی خود را اهل بیت (ع) قرار دهند و همه از خود آغاز کنیم، به دنبال نصیحت کردن دیگران نباشیم ابتدا خود و خانواده مان را امر به معروف کنیم.
باورهای دینی نقش مهمی در حفظ و تحکیم خانواده دارد
همتی با اشاره به اینکه مساجد، دین و باورهای دینی نقش بسیار مهمی در حفظ و تحکیم خانواده دارد، گفت: چون دین تقوا را به دنبال دارد و هرکه تقوا داشت به همسرش احترام می‌گذارد، همه چیز مهر محبت علاقه فقط برای همسرش خواهد بود.
وی افزود: ایجاد نهضت فراگیر برای ترویج و تسهیل ازدواج یعنی همه نهادها کار کنند، صدا وسیما، نهادها و تمام دستگاه‌های اجرایی حتی الامکان برای مخاطبین خود اقدام کنند.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: آسیب‌های موجود در سبک زندگی اسلامی در حیطه‌های مختلف بسیارند، اما آنچه که می‌شود در خانواده از آن گفت، چشم وهمچشمی ‌ها، اسراف، تجمل‌گرایی و تک فرزندی است که باید گفت، بسیاری از ارزش‌ها و باورها تغییر کرده و متاسفانه تبدیل به غیر ارزش شده است.
همتی، گفت: برای ترویج ارزش‌های متعالی در ازدواج باید سنت‌های غلط در ازدواج را از خود و خانواده دور کنیم و به سراغ آنان نرویم.
 
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۳۶