حسن مهدوی طلب در گفت و گو با خبرنگار سرویس اجتماعی خراسانتایم ضمن گرامیداشت روز تشکلها و مشارکت اجتماعی اظهارداشت: مجموعه از افراد حقیقی که به صورت داوطلبانه برای انجام یک هدف مشخص سیاسی، اجتماعی، امنیتی، رفاهی و فرهنگی گرد یکدیگر جمع میشوند را تشکل مینامند.
وی پیرامون تاثیر کار جمعی و در غالب تشکل، افزود: کار جمعی به خاطر توان فکری و مشارکت فکری که بین افراد گروه هست نتایج بهتری دارد و ارزش آن از کار فردی به مراتب بالاتر میباشد.
کارشناس فرهنگی ادامهداد: تاثیر کار جمعی در تشکلهای سازمان یافته که برای یک هدف خاص دور هم جمع میشوند و اعضای آن همگی به صورت داوطلبانه وارد آن سازمان میشوند بهتر نمود پیدا میکند .
مهدوی طلب ضمن بیان اینکه وضعیت تشکلهای دانشجویی مناسب میباشد، تصریح کرد: به عنوان کارشناس تشکلهای دانشجویی از دبیران تشکلها تقاضا دارم که فقط پیرامون مسائل سیاسی مانور ندهند و بهتر است پیرامون دیگرمسائل همانند مسائل فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه و دانشجوها نیز کار کنند و به آنها توجه داشته باشند لذا بهتر است خودشان را از حیطه فعالیت سیاسی کمی خارج کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه مکانی برای آموختن مسائل علمی، فرهنگی، هنری و سیاسی است، اظهار داشت: هر کدام از تشکلها به هر میزان که بتواند دانمشجویان را به سمت خود جذب کند و و در راستای اهداف مد نظر خودش و دانشگاه دانشجو ها را هدایت کند در پیشبورد اهداف دانشگاه موثر بوده است.
کارشناس تشکلهای دانشجویی افزود: تشکلها می توانند در تمامی زمینهها در سطح دانشگاه حضور فعال داشته باشند و وظیفه اصلی خودذشان که رسیدن به اهداف درون تشکلشان میباشد دستیابند.
مهدوی طلب ادامهداد: یک تشکل باید با برنامه ریزی سعی کند که افراد را به سمت خود جذب کند، البته متاسفانه در سطح دانشگاهها در حوزه فرهنگی و سیاسی شاهد بی میلی و بی رغبتی دانشجویان هستیم که این مشکل باید ریشهیابی شده و حل گردد.
کلمات کليدی: خراسانتایم , سیاسی , تشکلهای دانشجویی