کارشناس سیاسی:

وزرای پیشنهادی کابینه جدید در حد سمت وزارت کشور نیستند

25 مرداد 1396 ساعت 21:13

هاشمی: با توجه به شعار رییس جمهور مبنی بر جوان‌گرایی کابینه جدید، در عمل چنین چیزی دیده نمی‌شود به‌جز در یک مورد که وزیر پیشنهادی ارتباطات است وگرنه میانگین سنی کابینه نسبت به دوره یازدهم حتی بالاتر هم می‌باشد.


هاشمی فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خراسان‌تایم پیرامون وزرای پیشنهادی و کابینه دولت دوازدهم اظهار داشت: با توجه به انتخاب اشخاصی که سابقه مدیریت چندانی ندارند و فاقد تجربه کافی هستند، می‌توان گفت آن‌ها در حد سمت وزیر شدن نیستند و از طرفی با توجه به شعار رییس جمهور مبنی بر جوان‌گرایی کابینه جدید، در عمل چنین چیزی دیده نمی‌شود به‌جز در یک مورد که وزیر پیشنهادی ارتباطات است وگرنه میانگین سنی کابینه نسبت به دوره یازدهم حتی بالاتر هم می‌باشد. نکته دیگر حائز اهمیت استفاده دوباره از وزرایی است که در دولت قبل وظیفه خودشان را به درستی انجام ندادند و حتی تحمل انتقاد نداشتند و متاسفانه کارهای دور از شان خود انجام دادند. بنده فکر نمی‌کنم کابینه قدرتمندی معرفی شده باشه که بتواند مشکلات مردم رو حل کند و در جهت پیشبرد اهداف نظام گام مثبتی بردارند.
وی پیرامون جهت‌گیری دولت جدید برای حل مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال بیان کرد: به نظر بنده نمی‌توان گفت دولت جدید، بهتر است از آن به عنوان دوره جدیدی از دولت قدیم یاد کنیم. 4 سال از ریاست جمهوری اقای روحانی گذشت و ایشان در طول این زمان در مورد معضل بیکاری و مسائل اقتصادی وعده‌های بسیاری را به مردم دادند اما آن موارد بهتر که نشد هیچ، حتی بدتر هم شد. بنده نمیدانم ایشان با کدام آمار می‌گفتند سفره مردم بزرگتر شده است. ایشان در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری شعار نامزدهای دیگر مبنی بر ایجاد ۱میلیون شغل در سال نشدنی اعلام میکردند، حالا چه شده است که وعده‌های همان نامزدها را این روزها همین دولت به مردم منتقل می‌کند و به گفته یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری درختی که ۴ سال ثمره نداشته باشه دیگر نخواهد داشت. به نظر بنده این دولت ادامه روند گذشته را خواهد داشت و پیشرفت زیادی در مسائل اقتصادی کشور و معیشتی مردم نخواهیم دید.
کارشناس سیاسی پیرامون تمرکز دولت بر موضوع اقتصاد مقاومتی و تکیه بر تولیدات داخلی تأکید کرد: با توجه به نامگذاری سال ۹۶ توسط رهبر معظم انقلاب به سال"اقتصادمقاومتی تولید و اشتغال" و با در نظر گرفتن این که رهبری دو سال پیاپی در نامگذاری سال‌ها به اقتصاد مقاومتی اشاره می‌کنند. می‌توان به اهمیت بالای این موضوع پی برد و چه بسا از سال ۹۵ تا ۹۶ حرکت مثبتی از سوی دولت در این زمینه مشاهده نشده است و اکنون هم که ۵ ماه از سال ۹۶ می‌گذرد، بازهم حرکتی در خور نام این سال انجام نشده و فقط آن شعار از سوی دولت داده می‌شود.
وی افزود: تولیدات داخل کاهش پیدا کرده و کشور  با توجه به ظرفیتی که دارد می‌تواند بسیاری از کالاهایی که از خارج از کشور وارد می‌شود را در داخل کشور تولید کند اما ما تعطیلی کارخانه‌ها را بیشتر مشاهده کردیم تا تولید داخلی، با توجه به عزم ملی مردم و دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور امید هست که ان‌شاالله به این مهم در دولت توجه بیشتری شود و حداقل بتوان تعطیلی کارخانه‌های دیگر جلوگیری کرد.
هاشمی پیرامون اصرار بر حل مشکلات به وسیله تعامل با خارج گفت: تعامل با کشورهای خارجی یکی از لازمه‌های مدیریت کشور می‌باشد اما به اندازه و به صورت درست، نه‌اینکه تمام کارهای کشور و سازندگی و تولید را وابسته به تعامل با خارج ببینیم. اگر به کشورهای پیشرفته دنیا نگاهی بیندازیم می‌بینیم که با استفاده از توان داخلی خودشان پیشرفت کردند. مسلما کشوری مانند ایران با پتانسیل بالایی که در زمینه‌های مختلف دارد می‌تواند پیشرفت بسیار بالایی در تکنولوژی و تولیدات داخلی داشته باشه، که لازمه این پیشرفت مدیریتی قوی، باایمان و اراده می‌باشد که ثمره انجام این مهم، سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی در ایران و همینطور رونق چرخه اقتصادی کشور خواهد بود.
 
 


کد مطلب: 7741

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/interview/7741/وزرای-پیشنهادی-کابینه-جدید-حد-سمت-وزارت-کشور-نیستند

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir