مطابق هر هفته و برای بالابردن سطح و فرهنگ و آگاهی، در جهت التماس تفکر و مطالعه، کتابی نوشته بزرگان بومی استان خودمان را معرفی میکنیم تا با توجه به آن و مطالعه آثار افراد مطلع سطح اطلاعاتمان از وضع موجود، بهبود یابد و امید است که همین روند و رویه در ادامه نیز ادامه دهیم تا به سعادت برسیم و آگاهی و اطلاعات کسب کنیم.
بهگزارش خراسانتایم چرتکه را که برداری خیلی خیلی وقت کم میآوری برای خواندن کتابهایی که فقط اسمشان را شنیدهای یا دوست داری آنها را مطالعه کنی، دیگر چه رسد به اینکه بخواهی کتابهای آن کتابفروشی را از دم به مطالعه بنشینی؛ خلاصه آنکه شنیدهاید میگویند: «هرچه تو پیش نروی دیگری پیش میآید» حالا نقل ماست هر چه قدر کتاب نخواهیم، روزانه هزاران کتاب دیگر به لیست کتابهای در حال انتظار برای خواندنمان اضافه میشود. باید ساعتی تفکر کرد و یک تصمیم جدی و مصمم گرفت. شاید بتوان کمی در روز از وقتهای بیهوده و بیارزش زد و کتاب خواند و کمی به فکر غذای روح بهمانند غذای جسم بود.سفری از عاشورا تا اربعین همراه با سالار شهیدان
بیستم ماه صفر هر سال قمری، مقارن با گذشت چهل روز از حادثه کربلا و شهادت مظلومانه حضرت امام حسین (ع) و یاران ایشان است. با گذشت یکسال قمری و شمسی ( 20 صفر 1436 تا 1437 قمری)، نویسندگان و ناشران 20 عنوان کتاب با موضوع «اربعین حسینی (ع)» منتشر کردهاند
بیستم صفر هر سال، یادآور گذشت چهل روز از ریخته شدن خون حضرت امام حسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران ایشان به دست یزیدیان در کربلاست. این روز به نام «اربعین حسینی (ع)» در تقویم و دلهای مومنان به آل رسولالله (ص) به ثبت رسیده است. بیستم صفر سال ۱۴۳۶ قمری برابر با بیست و دوم آذرماه سال ۱۳۹۳ بوده و امسال این روز مقارن با یازدهمین روز از آذرماه سالجاری است.
براساس گزارش اطلاعات کتابشناسی موسسه خانه کتاب، ۲۰ عنوان کتاب از سال گذشته تا کنون، از سوی مولفان و مترجمان به چاپ رسیده است که ۱۵ عنوان آن چاپ نخست و پنج عنوان نیز اقبال تجدید چاپ را پیدا کردهاند.
این گزارش حاکی از آن است که، ۱۸ عنوان کتاب از سوی مولفان تالیف و دو عنوان نیز ترجمه شده است. ناشران پایتختنشین عهدهدار چاپ ۱۲ عنوان کتاب با موضوع «اربعین حسینی (ع)» بوده و ناشران شهرستانی نیز ۸ کتاب را راهی بازار کتابهای دینی کردهاند.
براساس اطلاعات کتابشناسی موسسه خانه کتاب ۱۷ عنوان از کتابها با موضوع «اربعین حسینی» در سالجاری منتشر شده و سه عنوان نیز رهاورد ناشران در سال گذشته است.
کتاب سفری از عاشورا تا اربعین
« سفری از عاشورا تا اربعین»
از جمله آثار آقای «عبدالله مستحسن» می باشد. این اثر موضوع عاشورا را از ابعاد و زوایای تاریخی، اعتقادی و عرفانی مورد مطالعه و پژوهش قرار داده است.
عبدالله مستحسن در آغاز راجع به اهداف قیام عاشورا و وجوه و جنبههای اجتماعی و سیاسی بحث کرده و نیز به بعد عاطفی و احساسی و هدایتی و تربیتی این واقعه مهم تاریخی اشاره میکند.
وی سپس با طرح پرسش امام کسیت؟ و اینکه امامت چه خصوصیات و مشخصاتی دارد؟ رشته سخن را ادامه داده و از امامت با عنوان عهد خدایی یاد کرده و از دو صفت صبر و یقین به منزله خصلت مهم امام نام میبرد. حسین (ع) وارث ابراهیم موضوع فصل دیگری است که نویسنده بدان پرداخته و در فصول بعد ذهن خوانندگان را به شرح و بررسی عبارات و جملههای زیارات عاشورا و نیز زیارت اربعین و تفاوتهای این دو زیارت با یکدیگر معطوف میدارد.
انتهایپیام/2/