استاندار خراسان جنوبی:
پژوهشهای مبتنی بر ظرفیتهای استان خراسان جنوبی توسعه یابد
11 آبان 1396 ساعت 9:07
استاندار خراسان جنوبی گفت: پژوهشهای مبتنی بر ظرفیتهای استانی را باید رونق بدهیم که در این راستا میطلبد سند آمایش استانی در هر استان تکلیف شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مهدی مروج الشریعه شامگاه چهارشنبه در نخستین جلسه هماهنگی برگزاری مراسم استانی هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی، اظهار داشت: در زمینه پژوهش در کشور باید مشابه مدلهای موجود در دنیا که محوریت آن بخش خصوصی است و تنها در جای دولت و حکومت ورود پیدا میکند عمل شود که راهبردی باشد تا صرفا منابع مالی شفاف و روشن بوده تا به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.
وی افزود: اگر پژوهش در سیستم ما کمک به فراگیر شدن، فرآوری و شناخت بوده و هم استفاده از آن تاثیرگذار شود و برآیند آن به سمت بهبود شرایط مردم پیش برود باید امیدوار باشیم که مسیر درستی رفته ایم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: غیر از این در امر پژوهش گام برداریم نه تنها به آن چیزی که در راستای بهبود شرایط مردم است نخواهیم رسید یا دیر خواهیم رسید که دیگر زمان آن نیز گذشته و ارزش خود را از دست داده است.
مروج الشریعه بیان کرد: امروز در زمینه طرحهای نوین مانند حوزه آی تی و آی تی سی کارهای مطلوبی شکل گرفته است و شرکتهای زیادی در کشور طرحهای پژوهشی و سرمایه گذاریهای خیلی ارزشمندی انجام داده و برنامههای اجرایی در این حوزه دارا هستند.
وی افزود: سه راس فناوری مبتنی بر آی تی سی، مردم، حکومت و حاکمیت باید ورود پیدا کنند و انتهای این مولفه ارتقای آن به رفاه مردم ختم میشود که جز این اگر باشد به غیر از مفاهیم چیزی دیگر نخواهیم داشت.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بعضی از مسائل در امر پژوهشی سیر زمان را میطلبد، گفت: در حوزههای علمی و آثار آن در جامعه در بازه زمانی مردم در روابط مبتنی بر زندگی خود باید آن را احساس کنند تا اینکه تنها یک پروژه کاربردی ختم شود.
مروج الشریعه بیان کرد: اگر پژوهش منجر به یک جریان مستمر پژوهشی شود که نگاه و دیدگاه ما را تغییر و نگرشها را اصلاح کند در این صورت باید امیدوار باشیم که به سمت بستر تعالی و رشد حرکت کرده ایم و از اقدامات گسسته رها شده ایم.
وی افزود: دستگاههای اجرایی باید در امر پژوهشی و فناورانه مشارکت و کمک مستقیم و غیر مستقیم در این امر با دانشگاه داشته باشند و و نباید همه اجرا و هزینهها را در این زمینه تنها بر دوش دانشگاه بگذاریم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ما باید پژوهشهای مبتنی بر ظرفیتهای استانی را رونق بدهیم، تصریح کرد: در این راستا و توسعه بیش از بیش هر استان میطلبد سند آمایش استانی که مصوب شورای برنامه ریزی است در هر استان تکلیف و مدیریت آمایش و برنامهای آمایش هر استان روشن شود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 10103
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/10103/پژوهش-های-مبتنی-ظرفیت-های-استان-خراسان-جنوبی-توسعه-یابد