به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مدرسی اظهارکرد: از آغاز امسال برای تولید 700 تن گوشت شتر در خراسانجنوبی 1450 نفر شتر در واحدهای صنعتی و سنتی استان کشتار شد.
وی با اشاره به اینکه ارزش گوشت شتر تولید شده در استان را 210 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: بهرهبرداران صنعتی و سنتی شترداری در استان هزار نفر هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسانجنوبی تصریح کرد: 250 تن از گوشت شتر تولید شده در استان به استانهای تهران، یزد، خراسان رضوی، قم، سمنان و سیستان و بلوچستان ارسال میشود.
مدرسی یادآور شد: خراسان جنوبی با جمعیت 29 هزار و 737 نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی خاطر نشان کرد: خراسان جنوبی بیش از 300 واحد صنعتی و سنتی پرورش شتر دارد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , گوشت شتر , تولید