به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، فرشید عابدی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال 93 نگاه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به سمت تحصیلات تکمیلی از نظر ورود به کارشناسی ارشد، دکترا و تخصصی معطوف شده است.
وی با بیان اینکه در بخش آموزش از لحاظ کمی، کیفی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شاهد افزایش بودهایم، تصریح کرد: مجموع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 93 تعداد 2 هزار و 857 نفر و در سال جاری 3 هزار و 511 نفر هستند که از نظر کمی شاهد افزایش 30 درصدی هستیم.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه در سال 93 تعداد یکهزار و 944 نفر بوده و در سال جاری به 2 هزار و 249 نفر رسیده که این تعداد افزایش 15 درصدی را نشان میدهد، یادآور شد: تعداد دانشجویان رشته دندانپزشکی در سال 93 در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از 670 دانشجو به 979 دانشجو افزایش یافته که رشد 30 درصدی را نشان میدهد.
عابدی ادامه داد: تعداد دانشجویان کارشناسی ارشد از 97 نفر در سال 93 به 183 نفر در سال جاری با 100 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: همچنین تعداد دانشجویان pht دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 93 از شش نفر به 20 نفر در سال جاری با افزایش 300 درصدی همراه بوده است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: دانشجویان دستیاری این دانشگاه نیز در سال 93 از 40 نفر به 80 نفر رسیده که در این بخش با 100 درصد افزایش مواجه بوده است.
عابدی با اشاره به اینکه در مجموع در غیر تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 93 از 2 هزار و 603 نفر به 3 هزار و 224 نفر در سال جاری رسیده که 25 درصد رشد را نشان میدهد، یادآور شد: در تحصیلات تکمیلی از 153 دانشجو در سال 93 به 283 دانشجو رسیده که با افزایش 90 درصدی همراه بوده است.
وی به تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اشاره کرد و گفت: در سال 93 تعداد این اعضاء 173 نفر بوده که در حال حاضر به 252 نفر افزایش یافته همچنین تعداد دانشیاران این دانشگاه افزایش 2.5 برابری یافته است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به بحث گسترش فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اشاره کرد و یادآور شد: در سال 93 میزان فضاهای آموزشی 14 هزار و 320 مترمربع بوده که در حال حاضر 50 درصد افزایش یافته است.
عابدی ادامه داد: سرانه فضای آموزشی در استان از 5.19 مترمربع به ازای هر دانشجو به 6.7 مترمربع به ازای هر دانشجو رسیده است که این امور در تعداد دانشجویان این دانشگاه مؤثر بوده است.
وی با بیان اینکه از دیدگاه کیفی باید از شاخصی در سطح کشور داشته باشیم، تصریح کرد: یکی از موارد در این زمینه میزان قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر بوده یکی از مقاطع مهم قبولی در دستیاری پزشکی است که در سال جاری تعداد 39 نفر از فارغالتحصیلان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این دوره قبول شدهاند و در سال گذشته با قبولی 34 نفر خراسانجنوبی رتبه دوم کشور را داشته است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین نفرات اول و دوم کشور در قبولی pht آناتومی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بودهاند.
عابدی با اشاره به اینکه در طی سال گذشته بیشاز 15 میلیارد تومان هزینه خرید تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی صورت گرفته است، تصریح کرد: برای در اختیار گرفتن این اعتبار، اعتبارات حوزه آموزش از سال 94 تا 96 به میزان 107 درصد افزایش یافت که در اعتبارات را در سطح کشور بالا بردیم و درآمدهای اختصاصی حوزه دانشگاه از 300 میلیون تومان به 2 میلیارد و 100 میلیون تومان افزایش یافت.
وی با بیان اینکه مرکز مهارتهای صلاحیت بالینی در سال 94 با فضای 600 مترمربع افتتاح شده و در سال گذشته بیشاز یکمیلیارد و 500 میلیون تومان هزینه تجهیزات این مرکز شده در کنار این مرکز، مرکز استدیوی فیلمبرداری برای تبدیل متون آموزشی به فیلمهای آموزشی و گسترش آموزش الکترونیک امسال آماده شده است، یادآور شد: از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در راستای آموزش مجازی همکاری با کشور افغانستان بوده است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در این راستا آموزش جراحی اعصاب توسط دکتر قائمی برای دانشجویان دانشگاه خاتم النبین کابل و آموزش جراحی عمومی و بخشهای از رادیولوژی توسط خانم دکتر محمدیفر صورت گرفته است.
عابدی با اشاره به اینکه عقد قرارداد برای حضور دانشجویان افغانی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال جاری به صورت پذیرش شدهاند که شامل یک دوره کوتاه مدت که تاکنون 9 دانشجو سه تاژ مامایی برای چهار ماه و دو نفر برای دوره سه تاژ پزشکی برای 10 ماه پذیرش شدهاند، افزود: مدل دوم پذیرش دانشجویان افغانی در دانشگاه علوم
پزشکی بیرجند به صورت طولانی مدت بوده که در سال جاری پنج دانشجوی پزشکی و دو دانشجوی دندانپزشکی جذب شدهاند.
وی گفت: پذیرش دانشجو در رشته بیوتکنولوژی پزشکی در سطح کارشناسی به تعداد پنج نفر و در رشته پزشکی خانواده در مقطع دستیاری به تعداد شش نفر از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال جاری بوده است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از برگزاری آزمون دستیاری برای نخستینبار در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و یادآور شد: امسال مجوز برگزاری آزمون دستیاری پزشکی برای نخستینبار به خراسانجنوبی به عنوان شانزدهمین استان داده شد که 96 نفر در این آزمون شرکت کردند.
عابدی ادامه داد: همچنین برای نخستینبار برگزاری آزمون الکترونیک پیش کارورزی توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صورت گرفت و ظرف دو ماه آینده مکز مجهز آزمونهای الکترونیک در استان راهاندازی میشود.
وی از وجود چهار پروژه آموزشی با اعتبار بیشاز 4 میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و گفت: این پروژهها شامل مرکز شماره دو دندانپزشکی به وسعت یکهزار و 350 مترمربع با اعتبار یکمیلیارد و 600 میلیون تومان بوده که از ابتدای مهرماه امسال به بهرهبرداری رسیده، مرکز مهارتهای بالینی با 600 مترمربع وسعت و 1.5 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز آن، مرکز یادگیری الکترونیک با هزینهکرد 600 میلیون تومان برای تجهیز و مرکز بهداشتی، درمانی و آموزشی در سجادشهر بیرجند با حدود 400 میلیون تومان هزینه میشود.
انتهای پیام/4