به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، موسی سلیمانی امروز (30 آبان ماه) در بازدید از مزارع زیرکشت پاییزه اظهارکرد: تامین به موقع کودهای شیمیایی در بخش زراعت و باغبانی یکی از فاکتورهای اساسی تضمنی تولید بهینه محصولات است که همزمان با کشت پاییزه انواع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان در شهرستان سرایان نیز تامین میشود.
وی افزود: در سال زراعی جاری 1060 تن انواع کودهای شیمیایی از طریق عاملین توزیع کود بین کشاورزان شهرستان سرایان توزیع شد.
مدیر جهادکشاورزی سرایان ادامه داد: این مقدار کود شامل؛ 585 تن اوره، 280 تن فسفات، 115 تن کود پتاس و 80 تن کود کامل بوده است.
سلیمانی در خصوص مقدار مصرف کود شیمیایی در کشاورزی بیان کرد: بین میزان تولید و عناصر خاک رابطه مستقیم وجود دارد و اگر میخواهیم تولید خوب داشته باشیم باید مصرف کود را به حد آیده ال برسانیم.
وی با اشاره به اینکه به اندازهای کود باید مصرف کنیم که باعث ایجاد کشاورزی پایدار شود، ادامه داد: مصرف بیاندازه کود باعث اتلاف منابع و به مخاطره انداختن جامعه میشود و تبعات منفی فراوانی در پیدارد و اگر میزان مصرف خیلی کم باشد تولید واقعی حاصل نمیشود.
سلیمانی با تاکید بر استفاده از کودهای آلی در کشاورزی گفت: استفاده از کودهای آلی زمینه ساز کاهش مصرف کودهای شیمیایی و تولید محصول ارگانیک و سالم میشود که ارتقا سلامت جامعه را به همراه دارد.
وی توجه به تاریخ تولید، انقضای کود و گواهی ثبت از موسسه خاک و آب را ضروری دانست و یادآور شد: نام شرکت سازنده و توزیع کننده داخلی و خارجی نیز باید به طور مشخص روی برچسب بسته بندی کود ثبت و قابل رویت باشد و از کودی که مورد تایید وزرات جهادکشاورزی و مراکز تحقیقات استفاده شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کشاورزی , کود شیمیایی