چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۳
وقتی کارآفرین سربیشه‌ای اقتصاد مقاومتی را معنا می‌کند

فروش خانه و ایجاد مزرعه پرورش شترمرغ/تنها هدفم ایجاد شغل برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر بود

کارآفرین سربیشه‌ای گفت: ایجاد شغل برای چند نفر که به دلیل نبود درآمد و شغل مناسب مجبور هستند به شهر مهاجرت کنند تنها هدف بنده برای ایجاد این فعالیت بود.
فروش خانه و ایجاد مزرعه پرورش شترمرغ/تنها هدفم ایجاد شغل برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر بود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، «اقتصاد مقاومتی» واژه‌ای پرتکرار است که رهبر معظم انقلاب چند سال پیاپی روی این مسأله مهم تاکید کردند اما کمتر به این واژه در کشور توجه شده است.
اقتصاد مقاومتی مفهومی است که اگر به آن توجه شود می‌تواند راهگشای برون رفت اقتصاد کشور از وضعیت کنونی و نامساعد باشد.
رهبر معظم انقلاب امسال را نیز به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» نام‌گذاری کردند و فرمودند: «من شعار امسال را اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» قرار می‌دهم؛ یعنی اقتصاد مقاومتی عنوان کلّی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطی است که بایستی همه بر روی آن متمرکز بشوند، مطالبه‌ من و مطالبه‌ مردم از مسؤولان عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه‌ریزی انجام بدهند و ان‌شاءالله در پایان سال نتایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند.»
تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیاز به همت مسؤولان و مردم دارد تا با کار جهادی به این فرمایشات جامه عمل بپوشانند و امیدواریم روزی شاهد آن باشیم که ریشه بیکاری در کشور برچیده شود.
اقتصاد مقاومتی را از هر گوشه‌ای آغاز کنید منفعتی دارد در پرورش شترمرغ نیز از گوشت، پوست، پر، استخوان و روغن آن می‌توان استفاده کرد.
حسین یوسفی یکی از کارآفرینان موفق استان است که در راستای تحقق سیاست‌های اقتصادمقاومتی اقدام به ایجاد مجتمع پرورش شترمرغ کرده است.
این کارآفرین موفق در گفت‌وگو با خبرنگار فارس افزود: بنده متولد شهرستان سربیشه هستم اما ساکن زاهدان بودم که به این فکر افتادم جهت ایجاد شغل و آماده کردن شغل برای چند نفر دیگر به زادگاهم برگردم.

وی اضافه کرد: بنده خانه‌ای که در زاهدان داشتم را فروختم و آنچه را که در اختیار داشتم به اضافه وام 30 میلیون تومانی که از بسیج سازندگی گرفتم پرورش شترمرغ را در روستای نوغاب گلندر سربیشه آغاز کردم.
یوسفی تصریح کرد: در دوره نخست با 30 راس شترمرغ آغاز به کار کردم و امروز در دوره دوم آن بیش از 100 راس شترمرغ وجود دارد.
این کارآفرین بیان کرد: ایجاد شغل برای چند نفر که به دلیل نبود درآمد و شغل مناسب مجبور هستند به شهر مهاجرت کنند تنها هدف بنده برای ایجاد این فعالیت بود.
*انجام فعالیت اقتصادی به همت مسؤولان دلسوز و خدوم را می‌طلبد/از نعمت آب و برق محروم هستیم
یوسفی با بیان اینکه مهاجرت به شهرها معضلات حاشیه‌نشینی را به همراه دارد، عنوان کرد: اقتصادمقاومتی باید سرلوحه کار تمام مسؤولان قرار بگیرد و همت مسؤولان دلسوز و خدوم را می‌طلبد.
وی با بیان اینکه مسؤولان استانی و شهرستانی زیرساخت‌های مجتمع پرورش شترمرغ که شامل آب، برق و جاده است را فراهم کنند، گفت: متاسفانه با اینکه فاصله مزرعه پرورش شترمرغ از آب و برق تنها 150 متر است اما از نعمت آب و برق محروم هستیم.
این کارآفرین سربیشه‌ای با بیان اینکه آب و برق یکی از نیازهای اصلی برای ایجاد کار تولیدی است، افزود: بنده بیش از دو سال در حال پیگیری هستم اما متاسفانه به نتیجه‌ای نرسیدم.

یوسفی تصریح کرد: برای اینکه مجتمع به برق متصل شود نیازمند هزینه بسیاری است که این موضوع نیازمند کمک مسؤولان استانی و شهرستانی دارد.
وی بیان کرد: اگر حمایت مسؤولان ادامه داشته باشد می‌توانیم زمینه اشتغال بیشتری را برای جوانان روستا و منطقه ایجاد کنیم و زمینه مهاجرت معکوس را فراهم کنیم.
این کارآفرین برتر استان ادامه داد: این مجموعه به زودی برنامه زیرکشت بردن پنج هکتار زمین و آبگیر کردن آن را در دستور کار دارد که نیازمند هزینه بسیاری است.
*می‌توانیم با فعالیت جهادی در عرصه جنگ اقتصادی در برابر دشمنان ایستادگی کنیم
یوسفی خاطرنشان کرد: افزایش تعداد شترمرغ پرواری و پرورش شترمرغ مولد می‌تواند اشتغال پایداری برای جوانان منطقه ایجاد کند.
وی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این مجموعه پرواربندی شتر و دام سبک است که برای اینکه به این هدف مهم دست پیدا کنیم نیازمند حمایت مالی و معنوی مسؤولان هستیم تا ما هم بتوانیم نقش کوچکی در عرصه تولید و اشتغال داشته باشیم و در عرصه جنگ اقتصادی در برابردشمنان ایستادگی کنیم و در میدان اشتغال و تولید پایدار ملی ایفای نقش کنیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۵۵۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مهاجرت , اشتغال