جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۵۹
رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی مطرح کرد

دوگانگی در سیاست‌ها و برنامه‌های عملیاتی؛ مانع عمده تحقق اقتصاد مقاومتی

رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با طرح این سوال که مگر می‌توان از اقتصاد مقاومتی سخن گفت اما به کارگاه‌های کوچک و زودبازده هیچ‌گونه دستورالعمل معافیت و بخشودگی نداد، تصریح کرد: دوگانگی در سیاست‌ها و برنامه‌های عملیاتی مانع بزرگ در پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
دوگانگی در سیاست‌ها و برنامه‌های عملیاتی؛ مانع عمده تحقق اقتصاد مقاومتی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، سرهنگ محمد زهرایی ظهر امروز در سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه اظهار داشت: فرهنگ بسیج امروز به عنوان الگویی برای جنبش‌های مقاومت مردمی در ملل مختلف و به ویژه در کشورهای محور مقاومت تبدیل شده که عاملی برای ایستادگی این ملت‌ها رویاروی ستکبار جهانی است.
وی با بیان ابنکه فرهنگ جهاد و جهادگری هنگامی معنا می‌شود که انسان پیش از آن از تعلقات خود گذشته باشد، تصریح کرد: این مسئله هنگامی معنا خواهد یافت که از منافع مادی و دنیوی عبور کنیم.
رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با اشاره به شکست حاکمیت داعش توسط نیروهای مقاومت اذعان داشت: داعش غده‌ای سرطانی بود که با دست پرتوان محور مقاومت و با حمایت جمهوری اسلامی ایران نابود شد، اما مهم‌تر از پیروزی بر داعش،  مبارزه با تفکر داعشی و افراطی‌گری است.
زهرایی با اشاره به زلزله اخیر غرب کشور عنوان داشت: علی‌رغم این که نیازمندی‌های مردم زلزله‌زده به این منطقه ارسال می‌شد اما به دلیل بی‌برنامگی و عدم مدیریت بحران به دست مردم نمی‌رسید و در این شرایط باید این سوال را پرسید که در استان خراسان جنوبی که بر روی گسل قرار دارد چقدر آمادگی و برنامه‌ریزی قبلی جهت رویارویی با حوادث غیرمترقبه پیش‌بینی شده است؟
وی افزود: مدیریت بحران تنها تقسیم اعتبارات تخصیص‌یافته نیست، بلکه مدیریت بحران هنر و علم  به‌کارگیری همه منابع موجود از جمله منابع انسانی است.
رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با اشاره به موانع موجود در تحقق اهداف راهبردی اقتصاد مقاومتی عنوان داشت: اولین مانع اقتصاد مقاومتی خود ما هستیم زیرا باید در روش‌های موجود تغییرات فراوان ایجاد شود.
زهرایی با طرح این سوال که مگر می‌توان از اقتصاد مقاومتی سخن گفت اما به کارگاه‌های کوچک و زودبازده هیچ‌گونه دستورالعمل معافی و بخشودگی نداد، تصریح کرد: دوگانگی در سیاست‌ها و برنامه‌های عملیاتی دومین مانع بزرگ در پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: بسیج سازندگی مأموریت پیاده‌سازی اهداف اقتصاد مقاومتی را برعهده داشته و مجموعه بسیج نیز که برخاسته از متن مردم است حلقه واصله و تسهیل‌گر بین دولت و نهادهای مالی است که از این ظرفیت باید استفاده شود.
رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی عنوان داشت: اقشار مختلف بسیج در قالب گروه‌های مختلف جهادی باید در راستای حقق اقتصاد مقاومتی سازماندهی شوند که در سال 96 در هر شهرسان نقطه هدفی با عنوان طرح سازندگی و خدماتی برای اثر بخشی بیشترمشخص شده است که ایجاد گروه‌های جهادی بومی با هدف رفع نیازها مد نظر است.
زهرایی بیان داشت: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در خراسان‌جنوبی با شناسنامه کردن 6 دهستان در قالب قرارگاه پیشرفت و آبادانی اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
رئیس بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی اذعان داشت: در استان خراسان‌جنوبی 30 هزار نفر جهادگر در سال سازماندهی و اعزام می‌شوند اما سوال این است که آیا از پتانسیل این نیروها در راه آبادانی و پیشرفت منطقه محروم استفاده بهینه کرده‌ایم؟
زهرایی اضافه کرد: در پروژه‌های کوچک زود بازده در کنار دولت هستیم.
وی افزود: در کنار پروژه‌های دولتی از ظرفیت قرارگاه قرب کوثر و قرارگاه خاتم استفاده نیز استفاده کرده‌ایم که در راستای انعقاد تفاهم‌نامه پروژه محرومیت‌زدایی روستایی ۲۰۰ پروژه به سرانجام  رسیده و ۳۰۰ پروژه نیز در حال انعقاد قرارداد و نیازمند تخصیص اعتبار  است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۶۳۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بسیج , اقتصاد مقاومتی