شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۸
مدیرکل سابق صدا و سیما خراسان‌جنوبی:

۸۷ درصد جمعیت خراسان‌جنوبی تحت پوشش فرستنده‌های دیجیتال قرار دارند/ نیاز به راه‌اندازی ۲۰۰ فرستنده دیجیتال برای پوشش کامل استان

مدیرکل سابق صدا و سیما خراسان‌جنوبی گفت: در حال حاضر۱۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش دیجیتال قرار ندارند که برای حل این مشکل، نیاز به ۲۰۰ فرستنده کم‌قدرت بوده که باید راه‌اندازی شوند و ۱۵۰ فرستنده در دستور کار قرار دارد.
۸۷ درصد جمعیت خراسان‌جنوبی تحت پوشش فرستنده‌های دیجیتال قرار دارند/ نیاز به راه‌اندازی ۲۰۰ فرستنده دیجیتال برای پوشش کامل استان
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد ثقفی صبح امروز در مراسم تکریم مدیرکل صدا و سیمای خراسان‌جنوبی اظهار داشت: شش سال و دو ماه در خدمت مردم شریف خراسان‌جنوبی بوده‌ام و این ایام، ایام بسیار ارزشمندی بوده است.
وی با بیان اینکه در سال ٩٠ که مرکز صدا و سیمای خراسان‌جنوبی تأسیس شد شرایط بسیار سخت بود، تصریح کرد: شرایط به‌گونه‌ای بود که همزمان با ایجاد زیرساخت‌ها باید فعالیت بخش‌های مختلف آغاز می‌شد.
مدیرکل سابق صدا و سیمای خراسان‌جنوبی یادآور شد: رادیو خراسان‌جنوبی طی شش سال گذشته جزو رادیوهای اول تا سوم بوده است.
ثقفی به ارتقای جایگاه صدا استان طی شش سال گذشته اشاره کرد و افزود: صدای استان در سال ٩٠ در جایگاه هفدهم و با توجه به آخرین ارزیابی‌ها به جایگاه دوم ارتقای یافته است.
وی ادامه داد: تعهدات صدای خراسان‌جنوبی در سال ٩٠ به میزان ٣ هزار ساعت بوده که در حال حاضر به ٣ هزار و ٧٠٠ ساعت افزایش یافته است.
مدیرکل سابق صدا و سیمای خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در رایوی خراسان‌جنوبی استودیوگریزی بوده است، یادآور شد: در شش سال گذشته بیش‌از یک‌هزار ساعت برنامه در فضای خارج از استودیو توسط رادیوی استان تولید شده است.
ثقفی با اشاره به افتتاح رایو نما در خراسان‌جنوبی افزود: این اقدام خوبی بوده که در استان صورت گرفته و جزو دومین استان‌ها‌ در راستای اتصال آن به ماهواره هستیم.
وی به حضور پررنگ صدا و سیمای خراسان‌جنوبی در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: کسب عناوین برتر در جشنواره‌های داخلی و خارجی جزو افتخارات صدا و سیمای استان محسوب می‌شود.
مدیرکل سابق صدا و سیمای خراسان‌جنوبی با بیان اینکه میزان مخاطبان رایوی استان در سال 90 به میزان 28.102 درصد بوده که در سال گذشته به 33.5 درصد ارتقاء یافته است، اضافه کرد: همچنین میزان رضایت‌مندی مخاطبان از برنامه‌های رادیویی استان در سال 90، 79.15 درصد بوده که در سال گذشته به 83.97 درصد افزایش یافته است.
ثقفی به فعالیت‌های بخش خبر صدا و سیمای استان اشاره کرد و یادآور شد: حوزه خبری صدا و سیمای استان با توجه به اینکه کمترین نیروی انسانی را داشته همواره حضور پررنگی در شبکه‌های سراسری داشته که این امر برای معرفی استان مفید فایده بوده است.
وی ادامه داد: میزان مخاطبان خبر استان در سال 90 به میزان 65 درصد بوده که در سال گذشته به 89 درصد و میزان اعتماد مخاطبان به خبرهای صدا و سیمای استان از 74 درصد در سال 90 به 82 درصد در سال 95 رسیده است.
مدیرکل سابق صدا و سیمای خراسان‌جنوبی از تشکیل بیش‌از 55 اتاق فکر در طی شش سال گذشته در راستای فعالیت‌های حوزه پژوهشی صدا و سیمای استان خبر داد و افزود: همچنین صدا و سیمای خراسان‌جنوبی در این مدت 35 طرح پژوهشی داشته و سعی کرده از کارشناسان برای برنامه‌سازی استفاده کند.
ثقفی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی در حوزه موسیقی محلی جزو قطب‌های موسیقی کشور است، تصریح کرد: میزان تولیدات بخش موسیقی صدا و سیمای استان در سال 90 تولید شش قطعه بوده که در سال جاری به 20 قطعه افزایش یافته است.
وی به فعالیت‌های ساختمانی و تأسیساتی صدا و سیمای استان اشاره کرد و افزود: در سال 94 ساختمان مرکزی صدا و سیمای خراسان‌جنوبی به بهره‌برداری رسید که حجم زیربنایی صدا و سیمای استان که در سال 90 به میزان 3 هزار مترمربع بوده در سال جاری به 11 هزار مترمربع افزایش یافته که نشان از رشد چهار برابری در این بخش هستیم.
مدیرکل سابق صدا و سیمای خراسان‌جنوبی با بیان اینکه فیبر نوری در هفت شهرستان استان اجرا و ارتباط سیگنال برقرار شده است، اضافه کرد: خراسان‌جنوبی دارای بیش‌از 410 فرستنده بوده که در حال حاضر 87 درصد جمعیت استان یعنی 680 هزار نفر تحت پوشش فرستنده‌های دیجیتال قرار دارند.
ثقفی ادامه داد: در حال حاضر 100 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش دیجیتال قرار ندارند که بیشتر مربوط به نقاط کم جمعیت استان می‌شود و برای تحت پوشش قرار گرفتن نیاز به 200 فرستنده کم قدرت بوده که باید راه‌اندازی شوند و 150 فرستنده در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی در حوزه سیما در سال 90 در جایگاه 31 کشور بوده که اکنون به جایگاه بیستم ارتقاء یافته است، یادآور شد: همچنین میزان ساعات پخش سیمای استان از هشت ساعت به 16 ساعت رسیده که زیرساخت‌های لازم برای پخش 24 ساعته در حال فراهم شدن است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۶۵۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تلویزیون , صدا و سیما