معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور
تقدیم قانون توسعه و بهینهسازی آب شرب روستاها و شهرها به مجلس/ بزرگترین دغدغه ما موضوع اقتصاد آب است
4 آذر 1396 ساعت 20:33
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: قانون توسعه و بهینهسازی آب شرب روستاها و شهرها را به مجلس ارائه دادیم که این قانون از محل اعتبارات ملی 5 درصد و محل اعتبارات استانی 10 درصد از طرحهای روستایی حمایت میکند.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیران جدید و قدیم شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی، شاهین پاکروح اظهار داشت: امروز با توجه به حساسیت موضوع آب و با توجه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به روستاها و اهتمام جدی دولت تدبیر و امید فرصت خوبی برای توسعه زیرساختهای تامین آب روستاهای کشور داریم.
وی بیان داشت: در سنوات قبل مقطعی از ردیف مجتمعهای ملی بودجه نداشتیم ولی دوباره در سال 94 و در ادامه در سال 96 این اعتبارات در امر آبرسانی به روستاها گنجانده شد.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: در مرحله اول 500 میلیون دلار و در مرحله دوم 300 میلیون دلار به امر آبرسانی اختصاص پیدا کرد که 900 مجتمع روستایی با جمعیتی بالغ بر 5 میلیون نفر از این رقم بهرهمند خواهند شد که امید به زندگی، ارتقای بهداشت و استمرار حیات در روستاها افزایش خواهد داشت.
پاکروح ادامه داد: این فرصتی مغتنم است که بتوانیم آب پایدار و خدمات مستمر را در کشور برقرار و از مواهب آب سالم و بهداشتی روستاییان را بهرهمند کنیم و زیرساختها را توسعه و ارتقاء دهیم.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه قریب 15 سال تهدیدی به نام خشکسالی در کشور داریم، اذعان داشت: با خشکسالی به لحاظ کمی کاهش روانآبها را داشتهایم که آثار سوء آن در منابع زیرزمینی کشور مشاهد میشود و امیدواریم با این اعتبارات بتوانیم در اجرای پروژههای عمرانی روستاییان قدمی برداشته و در گام بعدی بهرهبرداری با روشهای جدید را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین دغدغه ما موضوع اقتصاد آب است، گفت: هزینه آب شرب شهری کمتر از 3/0 درصد و در روستایی کمتر از 2/0 درصد است که با جایگاه واقعی آب در تضاد است.
پاکروح تصریح کرد: علیرغم اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی شرکتی دولتی میباشد، اما به لحاظ اقتصاد آب مشکل داریم و با توجه به اینکه تأسیساتی با صرف هزینههای زیاد داریم و درآمدهایی که از محل فروش آب احصاء میشوند، به حدی نیست که حتی هزینههای ابتدایی ما را تامین کند.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه تاسیساتی که ایجاد میشوند باید 25 تا 30 سال طول عمر داشته باشند، ادامه داد: این موضوع زمانی به اوج خود خواهد رسید که ما منابع مالی لازم برای این موضوع داشته باشیم و دولت در قالب اعتبارات استانی برای ما به اندازهای اعتبار قرار دهد که بهرهبرداری مطلوب رقم بخورد.
وی گفت: ما قانون توسعه و بهینهسازی آب شرب روستاها و شهرها را به مجلس ارائه دادیم که این قانون از محل اعتبارات ملی 5 درصد و محل اعتبارات استانی 10 درصد از طرحهای روستایی حمایت میکند که 33 میلیارد تومان به پروژههای آبرسانی استان خراسانجنوبی اختصاص یافته است.
پاکروح افزود: ما برای پایداری در خدمترسانی به برنامه عملی نیاز داریم که بتوانیم در حوزه تعمیرات و نگهداشت، تاسیسات را مدیریت کنیم و به موقع عملیات بازسازی و تعمیر آنها را انجام دهیم.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب روستایی کشور ضمن تشکر از زحمات مهندس بسکابادی گفت: ایشان با مدیریت و ارتباط خوبی که داشتند یک همافزایی و کار گروهی در استان شکل دادند و علیرغم تنگناهای مالی شاهد بهبود خدماترسانی در حوزه آبرسانی روستایی استان بودهایم.
وی بیان کرد: با اجرایی شدن پروژههای آبرسانی از محل صندوق توسعه ملی، شاخص استان خراسانجنوبی به مرز 100 درصد خواهد رسید که تحول بزرگی رقم خواهد خورد که این موضوع، تکلیف بزرگی را برای مجموعه آبفار استان ایجاد میکند.
پاکروح خاطر نشان کرد: از مهندس صفوینژاد نیز درخواست دارم از تمام ظرفیتهای نیروی انسانی استان استفاده کرده تا با پیگیریهای ایشان و روحیه همافزایی بیش از پیش همکاران، شاهد توسعه شاخصههای خدمترسانی به روستاهای استان باشیم.
در پایان سخنرانی با اهداء لوح تقدیر از زحمات بیشائبه آقای علیاکبر بسکابادی در مدت تصدی مسؤولیت قدردانی گردید و حکم انتصاب مهندس مهدی صفوی نژاد توسط مهندس پاکروح قرائت و به ایشان تقدیم شد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 10658