به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی عربنژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 20 هزار و 640 نفر توانخواه تحت حمایت بهزیستی استان خراسان جنوبی وجود دارد.
وی بیان کرد: اشتغال معلولان به علت نبود باور برابرسازی فرصتها و تمرکز بر نقص و ناهنجاری ظاهری آنها بوده و تواناییهای علمی و عملی و تجربیات آنها نادیده گرفته میشود.
مدیرکل بهزیستی استان خراسان جنوبی گفت: نبود خودباوری و عدم اتکاء به نفس کافی معلولان واجد شرایط اشتغال و خانوادههای آنان، وجود روحیه راحت طلبی و عافیتجویی در میان برخی از معلولان از چالشهای مهم اشتغال برای این قشر است.
عربنژاد با بیان اینکه بهبود اشتغال معلولان و تاکید بر توانمندیهای آنها سرلوحه بسیاری از کارها و فعالیتهای سازمان بهزیستی است بوده که به اشکال مختلف پیگیری میشود، افزود: معلولانی که شرایط اشتغال دارند از طرف بهزیستی تسهیلات کم بهره یا بلاعوض میگیرند.
مدیرکل بهزیستی استان خراسان جنوبی تاکید کرد: همچنین توانخواهانی که به علت شرایط و نوع معلولیت نیازمند اشتغال حمایتی هستند در قالب یکی از اشکال کارفرمایی، شرکتهای تعاونی و یا کارگاههای تولیدی حمایتی به کار گمارده میشوند.
عربنژاد گفت: کارفرمایانی که نیروی معلول را به کار گیرد از پرداخت حق بیمه به مدت 5 سال معاف میشوند و این بیمه به مدیر کارگاه پرداخت میشود همچنین به منظور حمایت از صاحبان صنوف و کارفرمایانی که معلولان را به کار گیرند، کمک هزینه جبران کارایی نیز به آنها پرداخت میشود.
وی خاطرنشان کرد: به آن دسته از توانخواهان که طرح و پروژه اشتغالزایی مناسبی را ارائه دهند با درصد سود بسیار پایین تا سقف 150 تا 200 میلیون ریال تسهیلات پرداخت میشود.
مدیرکل بهزیستی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: راهاندازی واحدهای شغلی حمایت شده معلولان با ارائه کمک بلاعوض، از مبالغ 10 تا 80 میلیون ریال به کارفرمایانی که معلولان واجد شرایط را به کارگیری کنند از جمله کارهای است که به منظور ساماندهی اشتغال معلولان صورت گرفته است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تسهیلات , اشتغال