به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی ظهر امروز در سی و پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسانجنوبی، اظهار داشت: سلامت و امنیت غذایی بحث جامعی است لذا باید در کارگروهها این مباحث مد نظر قرار گیرد چرا که امنیت غذایی دارای بخشهای مختلفی است.
وی بیان داشت: مهمترین بخش کارگروه سلامت غذایی تخصصی است و کسی نمیتواند در این بخش ورود یاید لذا اجرای برخی بخشها منوط به هماهنگی و همکاری دستگاههای مختلف است.
*لزوم همراهی دستگاهها با دانشگاه علوم پزشکی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی تأکید کرد: اگر سایر دستگاهها در بخش سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پرشکی را یاری نکنند دانشگاه نمیتواند به تنهایی کاری انجام دهد.
حسینی اعلام کرد: بسیاری از مباحث به عدم هماهنگی و همکاری دستگاهها بر میگردد لذا باید با حساسیت بیشتری در این زمینه برخورد شود.
وی با اشاره به اینکه در اولویتبندی اقدامات در استانها با مشکلاتی مواجه هستیم، تبیین کرد: در بسیاری از بخشها اقدامات با نگاه درونبخشی انجام شده و استانی برخورد نمیشود و این امر سبب عدم نتجه بخش بودن امور میشود.
*اقدامات پراکنده مثمر ثمر نیست/ ضرورت تقویت نگاه بخشگرایی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه مجموعه اقدامات پراکنده مثمر ثمر نخواهد بود، توضیح داد: باید نگاه بخشگرایی را قویتر و بخشهای متعدد با یکدیگر هماهنگی بیشتری برقرار نمایند.
حسینی عدم تکیه بر جامعه را زمینهساز تقویت فرهنگ فردگرایی دانست و گفت: باید احساس مسؤولیت جامعه را نسبت به آنچه اتفاق میافتد تقویت و اثرات حاصل شده را بر بقیه بخشها بپذیریم.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری بدون هماهنگی، همکاری و اطلاعات اولیه انجام نمیشود، یادآور شد: زمانی که دانشگاه اطلاعات جامعی نداشته باشد در مابقی بخشها به موفقیت نمیرسد.
*باید برخورد با حساسیت و جدی در دستور کار قرار گیرد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی مطرح کرد: اگر با حساسیت برخورد شود چیزی عاید نمیشود لذا باید برخورد با حساسیت و جدی در دستور کار قرار گیرد و اینگونه برخورد شود.
حسینی تصریح کرد: متأسفانه در کشور ما سیستمی که پاسخگو باشد طراحی نشده و اصرار مدیر ممکن است کارها را به نتیجه برساند لذا با اصرار و تأکید مسائل به جایی میرسد.
وی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از آسیبهای اجتماعی به نگاه ما به مسائل بر میگردد، بیان داشت: هر اقدامی که در استان انجام میشود به نوعی آثار مثبت و منفی آن به مردم بر میگردد که متأسفانه اینگونه نگاهی وجود ندارد و به همین دلیل نمیتوانیم مثمر ثمر باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی متذکر شد: اگر نگاه و رویکردها تغییر نکند به جایی نمیرسیم لذا اگر پیوستگی در نگاه ایجاد نشود نتیجهای حاصل نمیشود.
*فرهنگ تعامل، رانندگی و برگزاری جلسات را نداریم
حسینی تصریح کرد: در بسیاری از بخشها نسبت به سرمایهای که داریم در جایگاه خودمان قرار نداریم و این به دلیل نگاه و رویکردها است که اگر اصلاح نشود و چارهای اندیشیده نشود فایدهای ندارد.
وی برگزاری کارگروهها و شوراها را زمینه ساز مطرح شدن تجربیات انسان دانست و گفت: مهم نیست عمل شود بلکه تجربیات و برداشت افراد مهم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی همچنین به جاده بیرجند- قاین و سبقتهای غیرمجاز اشاره کرد و افزود: فرهنگ تعامل، رانندگی و برگزاری جلسات را نداریم و در این امور با مشکل مواجهایم.
انتهای پیام/4