به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سعید زیباکلام شامگاه چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه بیرجند، اظهار داشت: متاسفانه غارت بیتالمال در ایران نهادینه شده است که موجب تضعیف قشر ضعیف و قدرت ثروتمندان میشود.
وی با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی توسط مقام معظم رهبری با دارا بودن هشت ماده، خاطرنشان کرد: این سازمان در ۱۰ اردیبهشت۱۳۸۰ توسط سه قوه قضائیه مجریه و مقننه، اعضای اصلی ستاد تشکیل شد.
عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهران ادامه داد: این سازمان تا سال ۱۳۸۴ و پس از گذشت ۴ سال هیچ برنامه و طرح مفیدی را ارائه نکرد.
زیباکلام با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی امری واجب در نظام اسلامی است، ابراز کرد: باید مشخصات فرد مفسد اقتصادی را برای مردم جامعه بیان کرد تا او را بشناسند.
وی ادامه داد: کارخانهای که ۵۰ میلیارد ارزش دارد با ایجاد شبکهای از مدیریت مالی کارخانه و داد و ستد، به راحتی با مبلغ ۵ میلیارد، تمام چک میخرند و تنها کسانی که لقمه حلال خوردهاند مقابل این افراد ایستادگی میکنند.
عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهران با بیان اینکه عدم تجاوز به بیتالمال از اهداف حفظ آرمانهای انقلاب است، ابراز کرد: همه افراد جامعه باید با رانتخواران و غارتگران و کسانی که اعتبار و اعتماد ملی را از بین میبرند مقابله کنند.
زیباکلام با توجه به اینکه جوانان با مشاهده اوضاع نابسامان فسادهای اقتصادی، دچار رخوت و ناامیدی شدهاند، عنوان کرد: زمانی جوانان جامعه نشاط و شور خواهند داشت که با مشت گره کرده انقلابی، برای ایجاد سیاست مناسب تلاش کنند.
وی با بیان اینکه پروندههای فساد در کشور به نتیجه نمیرسد به جز پروندههایی که مسؤولین قوه قضاییه مستقیما وارد شدند، تصریح کرد: مفسدان اقتصادی حس وطندوستی را از عموم مردم صلب میکنند.
عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهران ادامه داد: وطندوستی تنها با شعار نیست و همه جامعه باید خود را موظف بداند تا فساد اقصادی را ریشهکن کنند.
زیباکلام با بیان اینکه یک مؤمن همیشه مقابل مفسد ایستادگی میکند اضافه کرد: با ملایمت عبور کردن از مفسدان اقتصادی موجب پایمال شدن خون شهدا میشود.
وی علت گسترش مفسدان اقتصادی را نبود عزم راسخ مسؤولین دانست و تصریح کرد: محصول این غارتها کسانی هستند که شیفته قدرت و غافل از ناپایداری پست و مقام دنیوی هستند.
عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهران ادامه داد: زمانی که جناحی و بدون در نظر گرفتن آرمانهای انقلاب و محرومین، رای میدهیم باید شاهد عواقب زیانآور ناشی از انتخاب نادرست باشیم.
زیباکلام عنوان کرد: از انسانیت به دور است کسی که رانتخواری را ببیند و در جامعه فریاد نزند.
وی مبارزه با تبعیض و غارت گری را از نشانه های جوان انقلابی دانست و یاد آور شد: جوان انقلابی نباید از لباس و منصب افراد و جناحهای سیاسی پیروی کند و باید تنها حق و حقیقت را هدف قرار دهد.
عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهران سختگیریهای رسانه ملی را برای نمایندگان مردم موثر دانست و خاطرنشان کرد: فعالیت مناسب رسانه ملی موجب از بین رفتن انگیزه فساد میشود.
زیباکلام با بیان اینکه همه مدیون آرمانهای الهی هستیم یاد آور شد: باید امر به معروف و نهی از منکر را در نهادها اجرا کرده و با امانتداری از بیتالمال که از سنتهای حضرت علی(ع) است میان مردم از تبعیض دوری کرد.
وی با توجه به اهمیت رصد سازمانها و مقامات عالی کشور، خاطر نشان کرد: باید دارایی مسؤولین توسط قوه قضائیه قبل و بعد از خدمت رصد شود تا خلافی صورت نگیرد.
وی تبیین کرد: امر به معروف از وظایف مهم دانشجویان برای از بین رفتن مفسدان اقتصادی است.
انتهای پیام/4