به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین گرامی، صبح امروز در همایش "جهانی بدون ترور" و گرامیداشت یاد و خاطره 17 هزار شهید ترور، اظهار داشت: هدف از این همایش تبیین گفتمان و توانمندسازی دانشآموزان در ایجاد بینش آگاهانه در برابر ترور و تروریسم است.
وی با اشاره به انواع ترور زیستی، کشاورزی، اقتصادی، نیابتی، رسانهای و سایبری، عنوان کرد: ترور سایبری که با حمله و تهدید و اطلاعات ذخیره شده کامپیوتر است مهمترین مشکل جوانان است.
مسؤول متوسطه دوم برادران شهرستان بیرجند با بیان اینکه این همایش برای تخصصی شدن، به تشکیل کارگروهها و کارگاه در خود مدارس پرداخته است، تصریح کرد: برگزاری کارگاهها برای شناخت بهتر دانشآموز از ترور و نظام سلطه است که با بالابردن آمادگی، توان مقابله با این مسئله را داشته باشند.
احمد بخشی نیز در ادامه همایش با اشاره به ترور شخصی که معضل اخلاقی جامعه است، اظهار داشت: امروزه غیبت کردن در فضای مجازی و ایجاد تهمتهای ساختگی برای مسؤولین که عواقب ناگواری دارد باعث تخریب شخصیت شده که خود ترور شخصی نام دارد.
وی عنوان کرد: ترور به معنای استفاده از خشونت یا تهدید به خشونت در هر زمان، برای رسیدن به خواستههای اقتصادی، سیاسی و نظامی هر کشور است.
مدیر گروه سیاسی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه با گرایش سبک زندگی جامعه امروزی به مصرفگرایی نادرست، موجبات ترور اقتصادی فراهم شده است ابراز کرد امروزه در مبحث اقتصادی عملاً در جنگ هستیم گرچه جبهه مقابل خود را نمیشناسیم چراکه همه کشورهای بیگانه سعی در تداخل اقتصادی ایران دارند.
بخشی به ترور فردی و سازمانی و نبود امنیت در کشورهای افغانستان و لیبی اشاره کرد و گفت: دشمن با آموزش ترور حرفهای و شستشوی مغزی افراد باعث تشکیل گروههای تکفیریای همچون داعش، القاعده و طالبان میشود که هزاران فرد بیگناه را میکشند.
وی افزود: ترور کور به معنای اقدامات و تفکرات شخصی و بدون سازماندهی است که فردی خاص را ترور میکنند.
مدیر گروه سیاسی دانشگاه بیرجند اظهار کرد: یکی از عوامل روی آوردن به تروریسم و گسترش آن مشکلات فقر است.
بخشی با بیان اینکه ترور اقتصادی، اقتصاد یک دولت را هدف قرار داده و خود در اقتصاد ریشه دارد، خاطر نشان کرد: امروزه برای هدف قرار دادن و فرو پاشی یک نظام بر اقتصاد آن کشور فشار میآورند حتی با سیاستهایی مانند تحریم، شرایط نفوذپذیری را هموار میکنند.
وی ادامه داد: همه افراد جامعه میتوانند در سیاستگزاری اقتصاد موثر باشند.
مدیر گروه سیاسی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه هدفمندی یارانهها به درستی انجام نشد، یاد آور شد: زمانی که پول و سرمایه زیاد داشتیم، واردات به کشور زیاد شد که این شیوه غلط باید اصلاح شود.
بخشی با اشاره به موضوع اقتصادی دامپینگ ابراز کرد این اصطلاح به معنای واردات و فروش کالای کشوری به قیمتی کمتر از هزینه تولید شده دولت مقابل است که سبب از بین رفتن تولید داخلی آن کشور شده و ترور اقتصادی نام دارد.
وی با بیان اینکه اگر کشوری تکمحصولی شود ضربهپذیر میشود خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با تاکید بر اقتصاد مقاومتی از مسؤولین خواستند تا اقتصاد کشور را در برابر تهاجمات مقاوم کنند.
مدیر گروه سیاسی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه باید از تروریسم اقتصادی در زندگی روزانه دوری کنیم، اضافه کرد: وقتی اجناس مورد استفاده و نیاز خود را خارجی میخریم تولید داخل را تضعیف میکنیم.
بخشی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری همیشه بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، تصریح کرد: وقتی در مسابقات و برنامههای تلویزیون، جوایز چندین گوشی همراه خارجی است موجب تزلزل کالای ایرانی میشود.
وی ادامه داد: تنها تبلیغ کالای ایرانی خریدن بیفایده است بلکه باید دولتمردان کیفیت کالای ایرانی را در بازار رقابتی بالا ببرند.
مدیر گروه سیاسی دانشگاه بیرجند ناامنی را از تاثیرات تروریسم اقتصادی دانست و عنوان کرد: اقتصاد در جایی شکل میگیرد که امنیت وجود داشته باشد و برای سرمایهگزار دارای ارزش افزوده و سود باشد.
بخشی با بیان اینکه ایران برای سرمایهگذاری امن است، اظهار کرد: دشمن با بروز کردن سازههای خود سعی در تغییر سبک زندگی و نفوذ اقتصادی دارد.
انتهای پیام/4