به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمد شفیعی گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی و همایشهای کاربردی میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی کمک شایانی کند.
وی افزود: از دستگاههای متولی انتظار است در هر ماه حداقل یک کارگاه آموزشی برای جامعه هدف در شهرستان برگزار کنند.
فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند، تصریح کرد: خانه جوان در شهر خوسف راهاندازی میشود که ایجاد مجتمع فرهنگی محله محور از اهداف خانه جوان است.
شفیعی با بیان اینکه ایجاد مجتمع فرهنگی محله محور از اهداف خانه جوان است، افزود: در راستای اشتغال، اقدامات خوبی در شهرستان خوسف در حال پیگیری است.
وی بیان کرد: تجربه ایجاد مجتمعهای فرهنگی محله محور در سایر استانها تجربه بسیار خوبی بوده که لازم است از این ظرفیت در این شهرستان در راستای غنیسازی اوقات فراغت جوانان بیشتر استفاده کرد.
فرماندار شهرستان خوسف ادامه داد: به دلیل بافت فرهنگی شهرستان خوسف، آسیبهای اجتماعی در آن نسبت به سایر شهرستانها کمتر است.
شفیعی اظهار کرد: استفاده از پتانسیلهای گردشگری یکی از راهکارهای توسعه اشتغال و رفع بیکاری در خوسف است که در این زمینه ایجاد دهکده گردشگری و بازارچه فروش محصولات صنایعدستی در حال پیگیری است.
وی بیان کرد: لازم است از ظرفیت دهیاریها و مدارس شهرستان در زمینه تأمین مکان برای کلینیک سلامت خانواده در راستای برگزاری کارگاه آموزشی استفاده شود.
فرماندار شهرستان خوسف از بعضی اقداماتی که در راستای جلوگیری و مخالفت از ایجاد و ساخت بازارچه صنایعدستی در شهرستان انجام میشود، انتقاد کرد و ادامه داد: اقتصاد مقاومتی با شعار محقق نشده است بلکه مسئولان باید این موضوع را با عمل نشان دهند.
شفیعی اظهار کرد: مرکز نگهداری کودکان بیسرپرست و بدسرپرست در شهرستان خوسف با همکاری خیرین در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع ساخته خواهد شد.
وی از پیگیری ایجاد سایت اسکان اضطراری برای مواقع بحرانی در شهر خوسف خبر داد و یادآور شد: این سایت میتواند در مواقع حوادث غیر مترقبه کمک شایانی کند.