در جلسه طرح ملی توسعه مشاغل مطرح شد؛

ضرورت توجه به بازار فروش محصولات مشاغل خانگی خراسان‌جنوبی

12 آذر 1396 ساعت 21:24

کارشناس مسئول توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت: در طرح توسعه مشاغل خانگی باید به این نکته توجه کنیم اگر رشته‌های غیر بومی استان بازار خوبی داشته باشند، می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، دلخوش امروز (12 آذرماه) در جلسه طرح ملی توسعه مشاغل که با حضور کادر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی برگزار شد، اظهارکرد: در حال حاضر در کشور بیش از 200 رشته مشاغل خانگی وجود دارد که این تعداد در سازمان میراث فرهنگی خراسان‌جنوبی به 11 تا 15 رشته می‌رسد. 
کارشناس مسئول توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در طرح توسعه مشاغل خانگی باید به این نکته توجه کنیم اگر رشته‌های غیر بومی استان بازار خوبی داشته باشند، می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. 
دلخوش بیان کرد: بسیاری از صنعتگران ما در حوزه صنایع دستی برای بازاریابی نیاز به آموزش دارند و این مسئله را باید مد نظر قرار دهند که اگر برای آموزش هزینه‌ای پرداخت می‌کنند در حقیقت یک سرمایه‌گذاری برای آینده شغلی است. 
وی با اشاره به اینکه اگر به دنبال بازیابی موفق و سودآوری در حوزه صنایع دستی هستیم، باید نگاهمان به فراتر از مرزهای جغرافیایی استان باشد، ادامه داد: مشکل بسیاری از هنرمندان و صنعتگران ما در حوزه بازیابی این است که سلیقه، نیاز بازار هدف و مخاطب را نمی‌شناسند. 
کارشناس مسئول توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی افزود: صنعتگر ما در حوزه صنایع دستی باید بداند که مخاطب امروز چه طرحی را می‌پسندد و سلیقه او چگونه است تا بتواند بازاریابی موفقی داشته باشد. 
دلخوش گفت: در زمینه بازیابی محصولات صنایع دستی یکی از مسائل مهم بحث بسته‌بندی است، در حالی که بسیاری از صنعتگران و هنرمندان ما به این نکته اساسی توجه نداشته و محصولات خود را بدون بسته‌بندی مناسب به بازار عرضه می‌کنند. 
وی با اشاره به اینکه برای موفقیت در حوزه توسعه مشاغل خانگی نیاز به وجود روحیه تعامل در بین صنعتگران داریم، یادآور شد: ما همیشه اکتفاء به آموزش‌های کوتاه مدت کرده‌ایم و از آموزش‌های تکمیلی غفلت کرده‌ایم در حالی که این مسئله بسیار مهم و قابل توجه است. 
کارشناس مسئول توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی در خاتمه حسب تجربه و دیدگاه کارشناسانه خود تعدادی از رشته‌های مشاغل خانگی مزیت‌دار در هر شهرستان را معرفی کرد. 
همچنین مجتبی ابراهیمی، مدیر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی در این جلسه ضمن تشریح طرح، هدف از جلسه را دریافت نظرات کارشناسانه کارشناس مسئول توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی در حوزه مشاغل خانگی مرتبط با سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد. 
وی افزود: در ارزیابی مشاغل برای طرح توسعه مشاغل خانگی نظرات و تجربیات کارشناسان و کارآفرینان برای مجموعه جهاددانشگاهی بسیار حائز اهمیت است. 
ابراهیمی یادآور شد: در طرح توسعه مشاغل خانگی یکی از موضوعات مد نظر آموزش‌های عمومی و تکمیلی برای متقاضیان است. 

انتهای پیام/4


کد مطلب: 10815

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/10815/ضرورت-توجه-بازار-فروش-محصولات-مشاغل-خانگی-خراسان-جنوبی

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir