سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۴
آموزش:

چگونه صحیح اجسام را بلند کنیم؟

چگونه صحیح اجسام را بلند کنیم؟
 
چگونه صحیح جسم سنگین بلند کنیم؟ حتما شما هم در منزل یا محیط کار بارها با اجسام سنگین بر خورد می کنید که قصد جا به جا کردنشان را دارید. اما آیا می‌دانید چگونه می‌توانید کاملا صحیح و اصولی این اجسام را بلند کنید بدون این که ضربه یا صدمه‌ای به بدن خود مخصوصا کمرتان وارد کنید. بدون اینکه به توضیحات بیشتر بپردازیم سریع به سراغ مراحل و روش‌های درست برای بلند کردن اجسام سنگین می‌رویم که در آن می‌توانید با رعایت اصول از صدمه به خود و کمر خود جلوگیری کنید.

1-پاهای خود را به اندازه باز کنید
پس از این که تصمیم به بلند کردن یک جسم گرفتید ابتدا به اندازه کافی به آن شی نزدیک شوید و سپس پا‌های خود را در همان مکان به اندازه عرض شانه‌هایتان باز کنید. همچنین بهتر است که یکی از پاهای شما مقداری از پای دیگر شما جلو‌تر باشد.

2-خم شوید
حال باید ارتفاع بدن خود را پایین بیاورید و خود را برای بلند کردن جسم آماده کنید. این خم‌ شدن در ناحیه زانو‌ها و پشت شما اتفاق می‌افتد و نه در جایی دیگر. دقت کنید که کمر خود را صاف نگه دارید و اصلا نباید کمر خود را خم کنید. حال اگر خواستید می‌توانید حتی یکی از زانو‌های خود را هم بر روی زمین بگذارید.

3-پوزیشن خود را حفظ کنید
سعی کنید نگاه و گردنتان به سمت جلو باشد و آن را به اطراف کج نکنید. از سویی دیگر قفسه سینه شما بایدکمی به جلو بیاید و در همین حال شانه‌های شما کمی به عقب. این موارد به صاف نگه داشتن کمر و ستون فقرات هم کمک می‌کند. دقت کنید که قوس طبیعی کمر می‌تواند به همان حالت باقی بماند.

4-شروع به بلند کردن کنید
با حفظ حالت‌هایی که در بالا گفته شد حال کم کم می‌توانید اقدام به بلند کردن جسم مورد نظر کنید. دقت کنید که این کار را به یکباره انجام ندهید. در هنگام بلند کردن تنها نواحی که باید راست شوند، زانو والبته پشت شماست. کمر و سایر قسمت‌ها در همه حالات حالت طبیعی خود را حفظ می کنند. حال که جسم را بلند کردید می‌بایست آن را تا ارتفاع  ناف خود بالا بیاورید و تعادل آن را حفظ کنید.

5-از پاها و عضلات برای تغییر مسیر کمک بگیرید
چنانچه پس از بلند کردن جسم قرار است به تصمیم به رفتن به مسیر دیگری غیر از روبه رو دارید باید تنها از پا‌ها و پشت خود کمک بگیرید و نه بالا تنه و کمر خود. سعی کنید در حین جابه جایی وضعیت خود را حفظ کنید.

6-جسم را مجدد بر زمین بگذارید
حال که جسم را به سطح مورد نظر خود منتقل کردید نوبت به آن می‌رسد که آن را مجدد بر روی سطحی قرار دهید. برای خم شدن مجدد تنها از زانو‌ها خم شوید و کمر خود را صاف نگه دارید. کم کم فاصله خود را کم‌تر کنید  و در نهایت با رعایت و حفظ حالات جسم را بر روی سطح قرار دهید.

نکته‌ها: دقت کنید که به هیچ عنوان نباید به جلئ خم شوید و تنها خم شدن در ناحیه زانو ها اتفاق می‌افتد. جسم را برای بلند کردن و روی زمین قرار دادن هرگز از خود دور نکنید. هرگز اجسام سنگین را بلا تر از شانه‌های خود بالا نبرید. حتی برای یک بار تا جایی که می‌توانید از چرخیدن به هنگام بلند کردن اجسام جلوگیری کنید.

انتهای‌پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۹۴۳