سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۳
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی:

۷۷ درصد راه‌های شریانی خراسان‌جنوبی نیاز به ارتقاء به بزرگراه دارند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی گفت: براساس ارزیابی که صورت گرفته ۷۷ درصد از راه‌های شریانی استان نیاز به ارتقاء بزرگراه دارند.
۷۷ درصد راه‌های شریانی خراسان‌جنوبی نیاز به ارتقاء به بزرگراه دارند
 
 
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، جعفر شهامت صبح امروز در دیدار کارکنان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی با نماینده ولی‌فقیه در استان اظهار داشت: بیست‌وششم آذرماه به عنوان روز حمل و نقل و یکم دی‌ماه به عنوان روز راهداری نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه برای مراسم اربعین و حمل وسایل موکب‌های استان 95 دستگاه کامیون به صورت رایگان اقدام کرده‌اند، تصریح کرد: همچنین برای حمل کمک‌های مردمی به مناطق زلزله زده غرب کشور رانندگان قبل از اعلام سازمان‌ها آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از آغاز سال جاری تاکنون در بخش حمل و نقل یک‎میلیون و 340 هزار نفر مسافر جا به جا و 2 میلیون و 670 هزار تن کالا در استان حمل شده است، یادآور شد: در بخش دولتی حدود 10 هزار نفر و در بخش غیردولتی حدود 14 هزار نفر در بخش حمل و نقل استان مشغول به فعالیت هستند.
شهامت از فعال بودن 24 باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در استان خبر داد و افزود: همچنین پنج باب مجتمع در استان حال ساخت و 15 باب در مراحل گرفتن موافقت اصولی بوده که تعداد این مجتمع‌ها طی دوره چهار ساله افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: با توجه به در حال اجرا بودن باندهای دوم در راه‌های استان نیاز به این مجتمع‌ها در راه‌های استان افزایش می‌یابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی طول راه‌های آسفالته استان را 10 هزار و 573 کیلومتر دانست و گفت: این راه‌ها با کمک راهداری بهسازی می‌شود و همچنین 5 هزار و 700 کیلومتر طول راه‌های غیرآسفالته در استان است.
شهامت با بیان اینکه براساس ارزیابی که صورت گرفته 77 درصد از راه‌های شریانی استان نیاز به ارتقاء بزرگراه دارند، اضافه کرد: اولویت‌های مسیر بیرجند-قاین، راور از مسیر دیهوک بوده که در پیگیری برای اجرای باند دوم است.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از عملیات بهسازی راه‌ها برعهده اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گذاشته شده است، تصریح کرد: در این راستا در حال حاضر 70 درصد از راه‌های استان نیاز به اقدام دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی ادامه داد: حدود 60 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و 40 میلیارد تومان از محل اعتبارات استان برای این امر در نظر گرفته شده که امیداست در مجموع حدود 70 میلیارد تومان از این اعتبارات اختصاص یابد.
شهامت با بیان اینکه اعتباری بالغ‌بر 14 میلیون و 200 هزار تومان برای ایمن‌سازی راه‌های استان تخصیص یافته است، یادآور شد: تعداد 27 نقطه پرخطر در راه‌های استان شناسایی شده که از این تعداد 12 مورد تا ظرف دو ماه آینده به استان ابلاغ می‌شود به طوری که مطالعات آن انجام و عملیات اجرایی آن در سال 97 آغاز و هر سال یک سوم آن انجام می‌گیرد.
وی گفت: بهسازی راه‌های موجود و ارتقاء ایمنی راه‌ها جزو اولویت‌های مهم راهداری استان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه براساس آمار پزشکی قانونی در هفت ماهه امسال 126 نفر در حوادث بین شهری و روستایی استان فوت کرده‌اند، افزود: سال گذشته این تعداد 115 نفر بوده که با مقایسه این دو آمار شاهد رشد 10 درصد تعداد جان باختگان حوادث جاده‌ای استان هستیم.
شهامت با اشاره به اینکه از جمله راهکارهایی که برای کاهش تلفات جاده‌ای وجود دارد اقدام در راستای ایمن‌تر کردن راه‌ها بوده که در این زمینه راه وشهرسازی و همچنین راهداری تلاش می‌کند، افزود: از دیگر راهکارها ارتقاء ایمنی وسایل نقلیه بوده و با توجه به اینکه اکثر مردم کشور قدرت خرید وسایل نقلیه با ایمنی بالا را ندارند و همچنین اکثر خوردوهای داخلی از سطح ایمنی کمی برخوردار هستند هر روزه شاهد صحنه‌های دلخراشی در جاده‌ها هستیم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 34 دوربین کنترل سرعت در جاده‌های استان وجود دارد که تا پایان سال به دو برابر افزایش می‌یابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی ادامه داد: اعتباری بالغ‌بر 18 میلیارد تومان برای راه‌اندازی سامانه‌های کنترل سرعت در استان سرمایه‌گذاری شده که برای کمک به پلیس مؤثر است.
شهامت با اشاره به اینکه در طرح زمستانی 19 راهدار خانه با فعالیت 25 اکیپ راهداری در جاده‌های استان فعالیت می‌کنند، افزود: در حال حاضر 15 هزار تن شن و نمک در راهدارخانه‌های استان ذخیره بوده و 360 دستگاه آماده خدمت هستند و همچنین 280 نفر از راهداران مسؤولیت بازنگهداشتن راه‌ها را به شکل ایمن برعهده دارند.
وی با بیان اینکه یکی از اقداماتی که در مدیریت بحران راهداری دنبال می‌شود تبدیل آبنماها به پل است، یادآور شد: در حال حاضر حدود 9 مورد آبنما برای تبدیل به پل شدن در برنامه راهداری استان قرار دارد که از این تعداد چهار مورد انجام و پنج مورد دیگر در دست اقدام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: به تدریج 30 مورد آبنما در استان در اولویت هستند که طی برنامه زمانبندی شده انجام می‌شوند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۰۴۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , حمل و نقل جاده‌ای