شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۶
مدیرکل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی قوه‌قضاییه:

رهبری پرچم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را در دست گرفته‌اند/ ثبت‌نام ۱۷ هزار نفر در سطح کشور به عنوان دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم

مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی قوه قضاییه از ثبت‌نام ۱۷ هزار نفر در سطح کشور به عنوان دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و تصریح کرد: تاکنون ۸۰ نفر از خراسان‌جنوبی به عنوان دیده‌بان ثبت‌نام کرده‌اند.
رهبری پرچم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را در دست گرفته‌اند/ ثبت‌نام ۱۷ هزار نفر در سطح کشور به عنوان دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی‌اصغر رفاهی صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: قانون‌گذار در اصل ۱۵۶ قانون اساسی ۵ وظیفه اصلی برای قوه قضاییه مشخص کرده است.
وی بیان داشت: معاونت پیشگیری از وقوع جرم از سال ۸۹۹ تشکیل شده است و با تشکیل این مجموعه تلاش کردیم به وظایف محول شده عمل کنیم.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از اجرای یک هزار و ۴۰۰ برنامه با بودجه‌ها و منابع انسانی محدود در معاونت پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و افزود: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برنامه محوری‌ترین معاونت است.
 رفاهی به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: وظایف پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تنها به رسیدگی به پرونده‌ها خلاصه نمی‌شود بلکه احقاق حقوق عامه مردم، اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان از دیگر وظایف این نهاد است که در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.
 وی به اقدامات انجام شده توسط معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اشاره و مطرح کرد: ایجاد مراکز مشاوره خانواده، آموزش‌های پیش از ازدواج، توانمندسازی هیئت‌ها و نهادهای مذهبی و سازمان‌های مردم نهاد از دیگر اقدامات این نهاد است.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم پیشگیری را در کل کشور فراگیر کنیم چاره‌ای جز شکل‌دهی یک دفاع مطهر نداریم، اضافه کرد: برای شکل‌دهی این دفاع مطهر نیازمند شکل‌دهی بسیج مردمی در کل کشور هستیم.
 رفاهی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری پرچم پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی را در دست گرفته‌اند و در این خصوص تاکنون ۶ جلسه برگزار کردند.
 رفاهی از اجرای طرح سجام( سیستم جامع اطلاعات مردمی) در سطح کشور خبر داد و‌ اظهار داشت: طرح مذکور از برنامه‌های محوری در قوه قضاییه است و تلاش داریم این برنامه را در کل استان‌های کشور و شهرستان‌ها نهادینه کنیم.
 وی با اشاره به اینکه بر اساس طرح سجام افراد انقلابی و جهادگر شناسایی و به عنوان دیده‌بان، جرایم محلات را احصا می‌کنند، بیان داشت: خراسان‌جنوبی بعد از استان‌های چهارمحال و بختیاری و همدان سومین استانی است که قرار است طرح سجام در آن اجرا شود.
مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از ثبت نام ۱۷۷ هزار نفر در سطح کشور به عنوان دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و تصریح کرد: تاکنون ۸۰ نفر از خراسان‌جنوبی به عنوان دیده‌بان ثبت‌نام کرده‌اند.
رفاهی اعلام کرد: طرح سجام از برنامه‌های مهم در قوه قضاییه است که نیازمند پشتیبانی و حمایت است.
وی ایجاد مراکز مشاوره خانواده در کنار دادگاه‎‎های خانواده و آموزش‌های پیش از ازدواج را از برنامه‌هایی دانست که در بیشتر استان‌ها اجرا شده است و ادامه داد: همچنین شناسایی سازمان‌های مردم نهاد نیازمند اجرا است.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پایان از اعلام آمادگی این نهاد جهت حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در خراسان‌جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: هر جایی که احساس کردید به کمک ما نیاز دارید با کمال افتخار در خدمت این استان هستیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۰۸۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آسیب‌های اجتماعی , قوه قضاییه