به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی فاضلیفرد اظهار کرد: ایجاد تحرک در دستگاههای دولتی از اهداف برگزاری نمایشگاههای پژوهش در استان است.
وی با بیان اینکه هدف این است که دستگاههای اجرایی به سمت پژوهشهای کاربردی بروند، افزود: در نمایشگاههای پژوهش دستگاههای اجرایی و ادارات دستاوردهای جدید خود را عرضه کرده و با وجود مخاطبان در این نمایشگاهها، اتصال بین مخاطب و این دستگاهها ایجاد میشود.
معاون دفتر برنامهریزي، نوسازي و تحول اداری استانداری خراسانجنوبی بیان کرد: در واقع با برگزاری این نمایشگاهها، بین صنعت، پژوهش و دانشگاه اتصال ایجاد میشود.
فاضلیفرد ادامه داد: هدف این است که دستگاهها به سمت پویایی و تحرک روند، دغدغه مند شده و در حوزه پژوهشهای کاربردی متناسب با نیاز جامعه کار کنند.
وی اظهار کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی نمیشود نسخه واحدی برای کل استانهای کشور داد بلکه لازم است که متناسب با ظرفیتهای هر استان، پژوهشها را بومی سازی کرد و از ظرفیتهای بومی در این راستا استفاده کرد.
معاون دفتر برنامهریزي، نوسازي و تحول اداری استانداری خراسانجنوبی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم از پژوهشها خروجی مناسبی داشته باشیم، تمام دستگاههای اجرایی را ملزم کردیم که تاییدیه کارگروه پژوهش و فناوری استان را بگیرند.
فاضلیفرد ادامه داد: تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند پیشنهادات خود را در حوزه پژوهش به کمیته تخصصی پژوهش ستاد پژوهش استان مطرح کنند.
وی اظهار کرد: سپس افراد در مراکز علمی و تحقیقاتی این پیشنهادات را ارزیابی میکنند که تا چه اندازه متناسب با دغدغه و نیاز استان است.
معاون دفتر برنامهریزي، نوسازي و تحول اداری استانداری خراسانجنوبی بیان کرد: اگر طرح پژوهشی تایید شد، در مرحله اجرا نیز دستگاه اجرایی باید به استانداری گزارش دهد.
فاضلیفرد یادآور شد: همچنین دستگاه اجرایی اجرا کننده این طرح پژوهشی باید تحلیل نهایی پژوهش و تاثیر آن را نیز باید به استانداری گزارش دهد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صنعت , پژوهش