يکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۹
مدیرکل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی قوه قضاییه مطرح کرد

مصمم بودن قوه قضاییه در رفع آسیب‌های اجتماعی/ جرایم محیط زیست و زمین‌خواری در صدر فراوان‌ترین جرایم

مدیرکل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی قوه قضاییه به وجود یک هزار و۸۹۰ عنوان مجرمانه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: جرایم محیط زیست و زمین‌خواری فراوان‌ترین جرایم هستند.
مصمم بودن قوه قضاییه در رفع آسیب‌های اجتماعی/ جرایم محیط زیست و زمین‌خواری در صدر فراوان‌ترین جرایم
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی‌اصغر رفاهی صبح امروز در جلسه تبیین برنامه‌های ستاد حفاظت اجتماعی برای دیده بانان پیشگیری از وقوع جرم خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در مباحث پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی شخصا ورود یافتند و مطالبه‌گری خود را از دستگاه‌های اجرایی اعلام کردند.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در دیدار با مسؤولان قضایی پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی را از اولویت‌های اصلی مطرح کردند، بیان داشت: این مهم در قوه قضاییه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اعلام کرد: در قوه قضاییه چند سالی است که می‌خواهیم به همه وظایف خود عمل نماییم.
 رفاهی با بیان اینکه متأسفانه دید مردم به قوه قضاییه به گرفتن مجرمان و اجرای احکام محدود است و این موضوع قضات را رنج می‌دهد، یادآور شد: مردم باید دید خود را نسبت به این دستگاه تغییر دهند چرا که احیای حقوق عامه یکی از وظایف این نهاد است.
 وی اقدام مناسب جهت پیشگیری از جرم و اصلاح مجرمان را از دیگر وظایف قوه قضاییه دانست و تبیین کرد: بنا بر سخنان مقام معظم رهبری آسیب‌های اجتماعی در یک شب حاصل نشده است لذا باید با اقدامات انقلابی، جهادی و فوق‌العاده آن‌ها را رفع کنیم.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تأکید بر اینکه در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی اقدامات معمولی بی فایده است، تصریح کرد: اگر به آسیب‌های اجتماعی بها دهیم و از انفعال خارج شویم و نسبت به انجام اقدامات فوق‌العاده اقدام نماییم به طور حتم شدنی است و در این راستا دستگاه‌های قضایی به مقوله آسیب‌های اجتماعی ورود جدی داشته است.
 رفاهی به فعالیت و ‌راه‌اندازی سامانه سجام اشاره و توضیح داد: سامانه سجام به عنوان دیده‌بانان پیشگیری از وقوع جرم فعالیت خودرا آغاز کرده است.
 وی طرح سجام را از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت پیگیری از وقوع جرم دانست و خطاب به دیده‌بانان پیشگیری از وقوع جرم، گفت: باید در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری با دقت قدم بردارید.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه دستاوردهای کشور و انقلاب اسلامی را زیاد دانست و بیان داشت: آیا با وجود چنین دستاوردهایی درست است که در مقابل چند آسیب اجتماعی زانو بزنیم؟
 رفاهی با تأکید با اشاره به اینکه قوه قضاییه به تنهایی نمی‌تواند آسیب های اجتماعی را مرتفع کند، ادامه داد:  جمع کردن آسیب‌های اجتماعی از نظر علمی و اجرایی بدون کمک و همراهی مردم محقق نمی‌شود.
 وی تبیین کرد: هر جایی که مردم پای کار ٱمدند به موفقیت‌هایی دست یافتیم لذا باید در زمینه آسیب‌های اجتماعی یک دفاع مطهر تشکیل دهیم تا مردم ورود یابند و اگر حضور مردم را نداشته باشیم شکست خواهیم خورد.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب‌های اجتماعی را نگران‌کننده دانست و یادآور شد: دشمن تلاش می‌کند کیان خانواده و جوانان این مرز و بوم را از بین ببرد لذا باید از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده‌ کنیم.
 رفاهی با بیان اینکه با راه‌اندازی سامانه سجام بستر ورود تمام افراد دغدغه‌مند در حوزه آسیب‌های اجتماعی مهیا شده است، ادامه داد: قوه قضاییه در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی مصمم است و این مهم کار سوری نیست.
وی به وجود یک هزار و ۸۹۰۰ عنوان مجرمانه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: جرایم محیط زیست و زمین‌خواری فراوان‌ترین جرایم هستند.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خطاب به دیده‌بانان پیشگیری از وقوع جرم، متذکر شد: اگر فردی دغدغه حل آسیب‌های اجتماعی را ندارد وارد کار نشود چرا که به دنبال افزایش آمار نیستیم ولی اگر نسبت به آسیب‌های اجتماعی دغدغه‌مند هستید برای رضای خدا کار خود را آغاز کنید.
 رفاهی از مهم‌ترین اولویت‌های سامانه سجام در وهله اول را جرایم علیه محیط زیست، منابع طبیعی و حوادث کارگری اعلام و مطرح کرد: دیده‌بانان باید از ارسال گزارشات غیرهدفمند خودداری و گزارشات ارسالی آن‌ها مستند باشد.
 وی به اقدامات تشویق‌گرانه برای دیده‌بانان اشاره و تبیین کرد: دیده‌بانان فعال به عنوان خادم‌یاران حرم رضوی انتخاب می‌شوند که در وهله اول برای هر استانی مجوز ۱۰ نفر اخذ شده است.
 مدیر کل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: همچنین طبق قول‌هایی که گرفته‌ایم قرار است مابقی دیده‌بانان فعال در سطح کشور در فازهای بعدی به عنوان خادم‌یاران حرم رضوی انتخاب شوند.
رفاهی از ثبت‌نام76 نفر در خراسان‎جنوبی به عنوام دیده‌بانان پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و خاطرنشان کرد: در کشور قانون‎‎های خوبی داریم اما اجرا نمی‌کنیم لذا سامانه سجام سبب می‌شود مسؤولان به تکالیف خود عمل کنند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۱۰۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , قوه قضائیه , آسیب‌های اجتماعی