يکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۳۲
مدیرکل پیشگیری‌های مردمی قوه قضائیه در بیرجند:

بیشترین پرونده‌های ارسالی به قوه قضائیه مربوط به جرائم زمین‌خواری و محیط زیست است

مدیرکل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه مهمترین اولویت طرح سجام جرایم محیط زیست و حوادث کارگری است گفت: زمین‌خواری و محیط زیست بیشترین پرونده‌های جرایم کشور در قوه قضائیه است.
بیشترین پرونده‌های ارسالی به قوه قضائیه مربوط به جرائم زمین‌خواری و محیط زیست است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر رفاهی ظهر امروز در جلسه تبیین برنامه‌های ستاد حفاظت اجتماعی برای دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم خراسان جنوبی اظهار داشت: سعی می‌شود در قوه قضائیه به همه وظایف عمل شود چون به طبق نظر رهبر معظم انقلاب، آسیب‌های اجتماعی یک شبه حاصل نشده است و باید با اقداماتی جهادی آنها را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه سامانه سجام به عنوان دیده‌بان پیشگیری از وقوع جرم فعالیت خود را آغاز کرده است افزود: آسیب‌های اجتماعی نگران کننده است و همواره دشمن تلاش می‌کند کیان خانواده و جوانان این کشور را از بین ببرد که باید از ظرفیت موجود استفاده کنیم.
مدیرکل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های طرح سجام در مرحله نخست جرایم علیه محیط زیست، منابع طبیعی و حوادث کارگری است.
رفاهی با بیان اینکه دیده‌بانان باید از ارسال گزارشات غیر هدفمند خودداری کرده و گزارشات ارسالی آنها مستند باشد افزود: اگر فردی دغدغه حل آسیب‌های اجتماعی را نداشته و وارد کار نشود از او گلایه ای نیست اما  اگر نسبت به آسیب‌های اجتماعی دغدغه‌مند هستید برای رضای خدا کار خود را آغاز کنید.
وی اظهار داشت: قوه قضائیه برای رفع آسیب‌های اجتماعی مصمم بوده و این برنامه‌ای صوری نیست و مردم باید دید خود را نسبت به دستگاه قضایی تغییر دهند چون احساس حقوق عامه از وظایف این نهاد است.
رفاهی با بیان اینکه اگر به آسیب‌های اجتماعی بها داده و از انفعال خارج شویم نسبت به انجام اقدامات، انجام وظیفه کنیم به طور حتم این موضوع شدنی می‌شود افزود: قوه قضائیه به تنهایی نمی‌تواند آسیبهای اجتماعی را برطرف کند.
وی بیان کرد: یک هزار و 890 عنوان مجرمانه در سطح کشور وجود دارد و جرایم محیط زیست و زمین خواری فراوان‌ترین جرایم هستند و جمع کردن آسیب‌های اجتماعی از نظر علمی و اجرایی بدون کمک و همراهی مردم محقق نمی‌شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۱۰۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , زمین‌خواری , قوه قضائیه