به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، عباس لامعی صبح امروز در مراسم استقبال از این دانش آموزان اظهار داشت: پس از پایان مرحله استانی نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی 11 طرح از 18 طراح دختر و پسر استان تحویل دبیرخانه کشوری شد.
وی با اشاره به راهیابی 5 طرح به مرحله داوری حضوری نیمه نهایی کشور تصریح کرد: در شهریور ماه امسال طراحان این طرحها به تهران دعوت شدند و در نهایت یک رتبه دوم کشوری و 4 طرح دیگر عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه دبیرخانه استانی جشنواره از جنبه تعداد طرحهای برگزیده در بین 32 استان جایگاه پنجم را به خود اختصاص داد گفت: در این مرحله فقط تعداد 12 استان موفق به کسب رتبه شدند.
لامعی ادامه داد: ایجاد، پرورش رشد و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای نوجوانان و جوانان و توسعه و تعمیق روحیه پژوهش، نوآوری، حمایت و هدایت مادی و معنوی از دانش آموزان و دانشجویان پژوهشگر و نوآور جشنواره جوان خوارزمی از مهمترین اهداف این جشنواره به شمار میرود.
وی افزود: 141 طرح با مشارکت 198 طراح دختر و پسر خراسان جنوبی و در 14 زمینه علمی به دبیرخانه استانی نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی ارسال شد که برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک، عمران و معماری، علوم زیستی و پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، فیزیک و نجوم، شیمی، نانو تکنولوژی، زبان و ادبیات فارسی، علوم دینی و قرآن پژوهی، علوم اجتماعی و روان شناسی و هنر از مهمترین موضاعات ارسالی بودند.
کسب جایزه لویی فرانسوای فرانسه توسطه دانش آموز طبسی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی همچنین از کسب دیپلم افتخار مسبقات نقاشی با عنوان آب طلای آبی و جایزه ویژه لویی فرانسوای فرانسه توسط معصومه شرفالدین دانش آموز کلاس چهارم دبستان فضیلت طبس خبر داد.
لامعی اظهار داشت: این دانش آموز دبستانی یکی از استعدادهای ناب استان در رشته نقاشی است که به سبک اسکراچ برد آثار زیبایی خلق میکند.
وی با بیان این مطلب که شرفالدین 11 ساله، در مسابقات مختلف استانی، ملی و بین المللی حضور فعال و موثری داشته است تصریح کرد: این دانش آموز طبسی شرکت در مسابقات نقاشی بلاروس، ژاپن، هندوستان، بلغارستان و مسابقه نقاشی بیمه کشاورزی و مسکن ایران را در کارنامه خود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، استعدادهای درخشان دانش آموزان استان خراسان جنوبی را معادن طلای مدارس دانست و تصریح کرد: وظیفه مدیران، مربیان و معلمان مدارس کشف، شناسایی، هدایت و بهرهوری این استعدادها است.
لامعی، نبود مراکز آموزش تخصصی نقاشی، هزینههای بالای خرید تجهیزات نقاشی و فقر اقتصادی خانوادهها را از جمله مهمترین مشکلات دانشآموزان هنرمند استان در رشته نقاشی برشمرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , جشنواره , جشنواره خوارزمی