چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۶
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی:

سیره اهل‌بیت(ع)، درسی کاربردی برای زندگی امروز بشر است/ ایجاد شبکه ارتباطی وکلا توسط امام حسن عسکری(ع) جهت ارتباط با شیعیان

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی گفت: باید بدانیم سیره اهل‌بیت(ع)، درس کاملا کاربردی برای امروز بوده و سعادت بشر در مطالعه و عمل به آن است.
سیره اهل‌بیت(ع)، درسی کاربردی برای زندگی امروز بشر است/ ایجاد شبکه ارتباطی وکلا توسط امام حسن عسکری(ع) جهت ارتباط با شیعیان
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی شیدایی، شامگاه سه‌شنبه در جشن میلاد امام حسن عسکری (ع) در مسجد امام حسین (ع) بیرجند اظهار داشت: در خلافت بنی‌عباس خلیفه برای داشتن اموال و ثروت زیاد اقوام و خویشان خود، دست وزرا را باز گذاشته بود که هرچه می‌خواهند از مردم مالیات بگیرند.
وی ادامه داد: این امر موجب شد تا فشارهای اقتصادی بر دوش مردم سنگینی کرده و با مالیات دادن زیاد، مردم دچار فقر و نداری در خوراک و پوشاک شدند.
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امام حسن‌ عسکری(ع) در اوج محدودیت و محبوس بودن، شبکه ارتباطی وکالت را برای جامعه اسلامی محقق کردند، خاطرنشان کرد: حضرت با مکاتبات مخفی و نامه‌نگاری‌ها، خمس، ذکات و نذورات اقتصادی را مدیریت می‌کردند تا به درستی به فقرا رسیدگی شود و از کمترین امکانات بهترین استفاده را می‌کردند که برای ما درس بزرگی است.
شیدایی اضافه کرد: حضرت به‌ناچار ارتباط کمی با مردم داشتند که خیلی افراد از این موضوع سوءاستفاده کرده و مردم را به انحرافات و ایجاد شبهات سوق داده که این امر موجب تزلزل فکری شیعیان شد.
وی ادامه داد: همین دلیل موجب شد تا نقل معجزات و خبرهای غیبی را از امام حسن عسکری (ع) بیشتر داشته باشیم.
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) برای نشان دادن حقانیت خود پیوسته از معتمدین، برای دریافت وجوهات مردم استفاده می‌کردند، تأکید کرد: وقتی نمایندگان مرتکب اختلاس و فساد اقتصادی شدند مردم نباید به اصل امامت و حقانیت شک کنند.
شیدایی یادآور شد: در سیره سایر اهل‌بیت(ع)، برخی از وکلای ائمه در جاهای مختلف چندین هزار درهم و دینار را اختلاس کردند اما این امر دلیل نمی‌شود که به امام تردید کرد.
وی متذکر شد: باید بدانیم سیره اهل‌بیت(ع)، درس کاملاً کاربردی برای امروز بوده و سعادت بشر در مطالعه و عمل به آن است.
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی تأکید کرد: هرچند مسجدی و متدین باشیم، نباید دچار غرور و تکبر شویم زیرا همیشه در معرض لغزش هستیم.
شیدایی با اشاره به گروهی که کارهای اجرایی و اصلی حکومت عباسی را در دست داشتند و آسایش مردم را گرفتند، تصریح کرد: آن‌ها تربیت اسلامی و سواد کافی نداشته و به جرم و جنایت، قارت و تجاوز اموال مردم مشغول بودند که موجب اعتراض مردم شدند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۱۵۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اسلام , فقر