به گزارش خراسان تایم به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی، حسین خوشآیند در جلسه کمیته پژوهشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی که به منظور بررسی پروپزالهای دریافتی برای اجرای طرح پژوهشی سند توسعه مهارتی استان با رویکرد بازاریابی آموزشهای فنی و حرفهای تشکیل شد اظهار داشت: موضوع تدوین سند مهارتی استان مصوب و مجری طرح برای اجرا مشخص شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت این طرح گفت: سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قطعاً نقش پررنگتری در سند توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در مقایسه با اسناد پیشین دارد.
وی افرود: نقش این آموزشها در اقتصاد مقاومتی بسیار حیاتی، کلیدی و غیر قابل انکار است و مصوبات این بخش، به عنوان یکی از جهت دهندههای اصلی به توسعه آموزشهای فنی و حرفهای میتواند ایفای نقش کند.
خوشآیند ادامه داد: سند برنامه تحول مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور طبیعتاً نزدیکترین سند برای روشن ساختن اجزاء و محتوای سند توسعه مهارتهای فنی و حرفهای استان بوده و روح حاکم بر سند را شکل میدهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی افزود: آموزش نیروی انسانی ماهر، فاکتور اول توسعه و یک نوع سرمایهگذاری محسوب میشود و در عین حال باید توجه داشت که سرمایهگذاری بر روی آموزش به طور معمول زمانبر و هزینهبر است در نتیجه برخورد علمی در این حوزه بسیار ضرورت دارد تا با مطالعه علمی و برنامهریزی دقیق، از هرگونه اتلاف سرمایه جلوگیری شود و امکان بهرهوری هر چه بیشتر فراهم آید.
وی بیان کرد: پر واضح است که برنامه توسعه آموزشهای فنی حرفهای استان باید کاملاً بر نیازهای خاص استان منطبق باشد و با شناخت کامل از ویژگیهای بازار کار حال و حتی با نگاه به آینده تدوین شود.
خوشآیند با اشاره به نقش آموزشهای فنی و حرفهای در توسعه استان گفت: جمیع موارد فوق الذکر ایجاب میکند توسعه آموزشهای فنی و حرفهای به طور جدی در استان در دستور کار قرار گیرد و این مهم بدون برخورداری از سند توسعه امکان پذیر نخواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی با اشاره به محتوی سند توسعه استان گفت: در این سند دو موضوع عمده مطرح میشود اول اینکه اسناد بالادستی (سند چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404، سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، نقشه جامع علمی کشور، سند برنامههای تحول مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور) چه دلالتهایی برای تدوین سند استانی توسعه مهارتهای فنی و حرفهای دارد و ثانیاً اینکه نیازهای بازار کار برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در استان چیست و از چه اولویتهایی برخوردار است.
کلمات کليدی: خراسانتایم , خراسان جنوبی , فنی و حرفهای