به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از اداره کل
روابطعمومی استانداری خراسانجنوبی، محمدمهدی مروجالشریعه در کارگروه توسعه صادرات استان به جانمایی مرز ماهیرود در گذر مرزی ایران و افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به بادخیز بودن این منطقه میتواند تولید انرژیهای تجدیدپذیر از جمله تولید برق از باد در آنجا مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: مسؤولین ذیربط خصوصاً متولیان امر در گمرکات باید در راستای تسهیل امور و تسریع در ورود و خروج کالا و مسافر از این مرز، بیش از پیش همکاری و جدیت داشته باشند.
استاندار خراسانجنوبی تأکید کرد: گمرک در کنار سایر دستگاههای متولی در این زمینه باید از قوانین و مقررات به نفع صادرکنندگان، واردکنندگان و تجار استفاده کرده و زمینههای تفسیر قانون به نفع مردم و فعالین اقتصادی را بیش از پیش فراهم نمایند.
مروجالشریعه به برخی نواقص و کاستیها در مرز ماهیرود در بعد سخت و نرمافزاری اشاره کرد و ادامه داد: متولیان امر باید تمام تلاش خود را بکارگیرند تا سایر مبادی و گذرگاههای مرزی استان شامل یزدان، دوکوهانه و گلورده نیز فعال شده و شاهد رونق اقتصادی و توسعه تجارت در این گذرگاهها نیز باشیم.
وی با تأکید بر اینکه همه باید در خدمت توسعه و پیشرفت استان باشند و تفکر توسعهای داشته باشند، گفت: در گذشته بازارچههای مرزی یزدان، دوکوهانه و میل ۷۳ جزو مهمترین گذرگاههای مرزی بوده و رونق در آنها جریان داشته است.
استاندار خراسانجنوبی، تصریح کرد: یکی از رموز موفقیت در مرز ماهیرود جذب سرمایهگذار خارجی در منطقه ویژه اقتصادی و توسعه صنایع فرآوری در این منطقه است نه اینکه خود رقیب تولیدکنندگان داخلی شویم.
مروجالشریعه، توسعه مبادلات مرزی را مورد تاکید ویژه قرار داد و افزود: تامین نیازمندیهای کشور دوست و همسایه افغانستان نیز در این مبادلات باید مورد توجه قرار گیرد؛ این در حالی است که به خاطر برقراری توازن تجاری، صادرات از افغانستان به ایران نیز باید مورد توجه مسؤولین امر قرار داشته باشد.
کلمات کليدی: خراسانتایم , صادرات , استاندار