پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۷
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:

بزرگترین چالش خراسان‌جنوبی کمبود آب و بارندگی است/ با این وضع معلوم نیست چه بر سر استان بیاید!

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بزرگ‌ترین چالش استان خراسان‌جنوبی را کمبود آب و بارندگی دانست و ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون استان بارندگی نداشته و این روند ادامه پیدا کند معلوم نیست چه بر سر استان بیاید.
بزرگترین چالش خراسان‌جنوبی کمبود آب و بارندگی است/ با این وضع معلوم نیست چه بر سر استان بیاید!
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، اسماعیل نجار دقایقی پیش در شورای اداری خراسان‌جنوبی اظهار داشت: خراسان‌جنوبی از مزیت‌ها و ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف برخوردار و در برخی حوزه‌ها هم‌تراز با استان‌های مدعی است.
وی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی مردم با فرهنگ و دانش‌دوست دارد، گفت: قدمت مدرسه علمیه استان با دارالفنون برابری می‌کند و مدرسه علمیه معصومیه نیز تاریخ هزار ساله دارد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تاریخ استان قابل تکریم است، افزود: نخستین لوله‌کشی آب شرب در شهرستان بیرجند انجام شده است.
نجار تصریح کرد: استان دارای معادن بسیاری است و استخراج این معادن می‌تواند ظرفیت بالایی در ثبات این دیار به وجود بیاورد.
وی بزرگ‌ترین چالش استان خراسان‌جنوبی را کمبود آب و بارندگی دانست و ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون استان بارندگی نداشته و این روند ادامه پیدا کند معلوم نیست چه بر سر استان بیاید.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: در دورترین مناطق استان مردم با زحمت امرارمعاش می‌کنند و از درآمد کمی برخوردار هستند.
نجار با بیان اینکه باید مدیریت منابع آب موجود استان مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: بیلان آبی استان در سال‌های اخیر منفی ۱۸۳ میلیون مترمکعب بوده و امروز به منفی ۱۵۰ میلیون مترمکعب کاهش پیدا کرده و امیدواریم این روند افزایش پیدا کند.
وی افزود: مطالعات در خصوص آب‌های ژرف انجام شده و استان‌های سیستان‌و‌بلوچستان و خراسان‌جنوبی در این زمینه کار می‌کنند که امید داریم این موضوع برای توسعه استان نتیجه داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تغییر الگوی کشت و کشت‌های مقاوم در برابر کم‌آبی می‌تواند تأثیرگذار باشد، افزود: استمرار ترسیب کربن در استان حائز اهمیت است و این موضوع در توانمند کردن جوامع محلی تأثیرگذار می‌باشد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۴۳۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آب , خراسان‌جنوبی