به گزارش خراسانتایم به نقل از تسنیم، اسماعیل نجار صبح امروز در شورای اداری خراسان جنوبی اظهار داشت: خراسان جنوبی یکی از استانهای است که توان،ظرفیت و پتاسیل زیادی در بخشهای مختلف دارد و از جمله آن میتوان به مدارس حوزه علمیه استان اشاره کرد که از قدمت زیادی برخوردار است.
وی افزود: خراسان جنوبی با وجود همه ظرفیتها و پتانسیلها یک مشکل بزرگ دارد که آن هم کمبود آب و کمی بارندگی است.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: خراسان جنوبی استانی تشنه است اما مردمان سختکوش آن دست از کار و تلاش برنداشته و از اول فروردین تاکنون هیچ بارندگی در استان نداشتهایم که اگر این امر ادامه یابد مشخص نیست چه بر سر استان آید.
نجار افزود: در حال حاضر باید منابع آبی موجود را مدیریت کرد که تاکنون برنامههای مختلفی انجام شده به گونه ای که بیلان آبی استان در مقطعی منهای 183 میلیون متر مکعب بوده و به منهای 150 میلیون متر مکعب رسیده است.
وی اظهار داشت: مطالعه آبهای ژرف در استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان در حال انجام است و ما هم آمادگی داریم برای توسعه و رشد استان همکاری کنیم.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: باید برای انتقال آب به خراسان جنوبی کار و فکر اساسی شود و از طرفی این منطقه ترسیب کربن را دنبال میکند که اهمیت زیادی دارد.
نجار افزود: ترسیب کربن بر توانمندکردن جوامع محلی تاثیر زیادی دارد و میتوان به آبیاری تحت فشار، تغییر الگوی کشت اشاره کرد که تاثیر زیادی داشته و میتواند بر شرایط موجود استان اثربخش باشد.
وی با بیان اینکه تاریخ استان خراسان جنوبی را میتوان به قدمت سنگ نگارههای آن دانست و مردمان با فرهنگی که دارای مدرسه شوکتیه سومین مدرسه ایران و مدرسه علمیه معصومیه که تاریخ هزار ساله دارد اشاره کرد و سیستم لوله کشی آب شرب در توسعه استان میتواند جزو ظرفیتهای استان باشد.