" چالشهای زندگی بانوان خانهدار"
نشستی که حس امید را در دل زنده کرد
24 دی 1396 ساعت 14:49
نشستی علمی_ تخصصی با عنوان" چالشهای زندگی بانوان خانهدار" در جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی برگزار شد که حس همدردی و امید را دل زنده کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، زنان خانهدار عضوی از جامعهای هستند که باید به آنان توجه کرد.
زنانی که مادران نسل آینده این سرزمین بوده و باید برای ایجاد آرامش در آنان که در حقیقت ایجاد آرامش در کانون خانواده خواهد بود تلاش کرد.
پیرو انعقاد تفاهمنامه جهاددانشگاهی و دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری با عنوان " بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم "، نشست علمی - تخصصی " چالش های زندگی بانوان خانه دار" به همت دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی استان در جهاددانشگاهی برگزار شد.
در این نشست با حضور کارشناس و روانشناس مسائل و مشکلات زنان خانهدار مطرح و برای حل آن راهحل پیشنهاد شد.
با چند تن از بانوان شرکتکننده در این نشست هم کلام شدیم، بانوان خانهداری که با شرکت در این نشست، رازهای حل مشکلات در ارتباط با خود را فراگرفتند.
کاهش استرس، مهمترین ویژگی خانهداری
مهری علی آبادی، یکی از شرکتکنندگان در نشست علمی - تخصصی «چالش های زندگی بانوان خانه دار» در گفتوگو با ایسنا گفت: این نشست در تقویت اعتماد به نفس و ارزش قائل شدن برای خود، بسیار اثرگذار بود.
وی افزود: خانهداری زنان یک ارزش است و باعث میشود به فرزندان و کانون خانواده خود بیشتر توجه داشته باشیم.
این شرکتکننده در این نشست تصریح کرد: مهمترین ویژگی خانهداری، کم کردن استرس است چرا که زن از محیطهای پر هیاهوی خارج خانه دور میماند و با آرامش به تربیت فرزندان خود میپردازد.
علی آبادی ادامه داد: حس شیرین تربیت فرزندم با روش تربیتی که خود میپسندم نیز یکی دیگر از مزیتهای خانهداری است که من آن را تجربه کردم.
وی اظهار کرد: متاسفانه در جامعه امروزی دید جامعه نسبت به یک بانوی خانهدار دید مناسبی نیست و ابتدا باید این نگرش تغییر کند.
این شرکتکننده در این نشست یادآور شد: در واقع این گونه نشستهای گروهی در راستای تغییر نگرش جامعه و همچنین زنان خانهدار نسبت به خود کمک شایانی میکند.
ضرورت تغییر نگرش نسبت به خانهداری
فهیمه باغی، یکی دیگر از شرکتکنندگان در این نشست نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دید افراد جامعه نسبت به بانوان خانهدار باید تغییر کند.
وی با بیان اینکه بهترین کار برای یک مادر و بانوی خانواده، بودن در کنار کانون گرم خانواده است، افزود: خانهداری مزیتهای فراوانی دارد.
این شرکتکننده در این نشست بیان کرد: رسیدن به کارهای خانه و تربیت درست فرزندان و نظارت صحیح بر آنان از جمله مزایای خانهداری است.
باغی ادامه داد: لازم است تا نگرش جامعه نیز نسبت به بانوان تحصیل کرده که خانهدار هستند تغییر کند و این تغییر نگرش ابتدا باید از همین بانوان آغاز شود.
تقویت حس همدردی، مهمترین مزیت نشست «چالش های زندگی بانوان خانه دار»
فاطمه سراجی، یکی دیگر از شرکتکنندگان در این نشست نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تقویت حس همدردی، مهمترین مزیت نشست علمی - تخصصی «چالش های زندگی بانوان خانه دار» است.
وی افزود: در این نشست بانوان خانهدار از دردها، رنجها و مشکلات دیگر بانوان آشنا شده و با ارائه راهکارها به صورت گروهی، به آرامش میرسند.
این شرکتکننده در این نشست اظهار کرد: اگر دختران و پسران از سنین کودکی با مسائل زندگی آشنا شوند، بسیاری از افسردگیها و طلاقها اتفاق نمیافتد.
سراجی ادامه داد: برگزاری چنین نشستهایی حس امید را در زنان خانهدار دوباره زنده میکند چرا که در جوی صمیمی به بیان مشکلات خود و گرفتن راهحل از کارشناسان میپردازند.
وی بیان کرد: در حال حاضر مهمترین چالش بانوان خانهدار، عدم درک همسران آنان است چرا که شاید گاهی مردان از احساسات بانویی که دائما در خانه کار میکند غافل شوند.
این شرکتکننده در این نشست تصریح کرد: باید با برگزاری چنین نشستهایی آگاهی بانوان و دختران را نسبت به زندگی بالا برد و امیدوارم این نشستها و جلسات ادامه یابد.
حس خوب آغوش مادر برای فرزند؛ مهمترین مزیت خانهداری بانوان
زهرا دستگردی، یکی دیگر از شرکتکنندگان در این نشست نیز اظهار کرد: نشست علمی - تخصصی «چالش های زندگی بانوان خانه دار» یک نشست بسیار عالی بود.
وی افزود: چالشهای زندگی به افراد بستگی دارد و به خانهداری یا کارمندی افراد مربوط نیست و افراد و رفتارهای آنان به وجود آورنده چالشها هستند.
این شرکتکننده در این نشست با بیان اینکه مهم این است که فرد آرامش را در زندگی احساس کند، تصریح کرد: اگر فرد به وسیله خودشناسی در خود کار کند میتواند به آرامش در زندگی برسد.
دستگردی ادامه داد: این نشست روشهای آرامش و حس خوب را به افراد منتقل میکند و به آنان یاد میدهد که چگونه به یک زندگی همراه با آرامش دست پیدا کنند.
وی اظهار کرد: حس خوب آغوش مادر برای فرزند مهمترین مزیت خانهداری است و این برای تربیت درست فرزند یک اصل است.
این شرکتکننده در این نشست یادآور شد: امیداورم این نشستها ادامه داشته باشد و حس خوب آرامش را به بانوان خانهدار هدیه کند.
چه خوب است که با توجه به این قشر از اجتماع از بسیاری از پیامدهای ناگوار در آینده جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 11489
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/11489/نشستی-حس-امید-دل-زنده
خراسان تایم
http://www.KhorasanTime.ir