به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی صفوینژاد صبح امروز در سومین جلسه کارگروه پیشبینی و پیشگیری از بافتهای ناکارآمد شهری اظهارداشت: متأسفانه خراسانجنوبی وارد نوزدهمین سال خشکسالی شده و تاکنون هیچ برنامه مدونی برای این موضوع دیده نشده است.
وی با بیان اینکه برنامه منظمی برای بحثهای خشکسالی خراسانجنوبی وجود ندارد، تصریح کرد: در حال حاضر آب شرب 460 روستای استان از طریق تانکر حمل میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی اضافه کرد: در سال 90 تعداد روستاهای استان یکهزار و 881 مورد بوده و در حال حاضر این تعداد به یکهزار و 749 آبادی دارای سکنه کاهش یافته که این وضعیت خوبی نیست.
صفوینژاد با بیان اینکه با اعتباراتی که دولت از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داده سرعت آبرسانی به روستاها افزایش یافته است، یادآور شد: سال گذشته 500 میلیون دلار از محل این صندوق برای امر آبرسانی به روستاهای کشور اختصاص یافته است.
وی افزود: برای کاهش معضل کمبود و نبود آب در روستاهای استان مجتمعهای آبرسانی در حال ساخت است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی با بیان اینکه جمعیت حاشیه شهر بیرجند حدود 28 هزار نفر است، گفت: حداقل هر ساله 500 خانوار به جمیت استان اضافه میشوند.
صفوینژاد تصریح کرد: برای جلوگیری از ساختو سازهای غیرمجاز باید این ساختو سازها تخریب شوند که در خدماتدهی با مشکل مواجه نشویم.
وی ادامه داد: با توجه به عدم نزولات جوی و با دمای بالای 45 درجه در برخی از روزهای تابستان در شهرها با بحران آب مواجه هستیم بنابراین در روستاهای حاشیه شهر نمیتوانیم جوابگوی نیاز مردم باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسانجنوبی با بیان اینکه مجموع اعتبارات این شرکت حدود 80 میلیارد تومان است، اضافه کرد: با این اعتبار تنها میتوانیم وضعیت آب 24 روستای استان را بهبود ببخشیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , آب , خشکسالی