پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۵
مدیر آب و فاضلاب روستایی قاینات خبرداد:

سکوهای آب قاینات به دستگاه هوشمند مجهز شد

مدیر آب و فاضلاب روستایی قاینات از تجهیز سکوهای برداشت آب ویژه تانکرهای سیار این شهرستان به دستگاه های هوشمند و کارتخوان خبر داد.
سکوهای آب قاینات به دستگاه هوشمند مجهز شد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدرضا عیدی زاده افزود: با توجه به مدیریت مصرف آب شرب در بخش آبرسانی سیار برای اولین بار در استان برداشت آب توسط تانکر های سیار از طریق دستگاه کارتخوان تمام اتوماتیک در محل سکوهای برداشت امکانپذیر شد.
وی با بیان اینکه مدیریت منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن در محل سکوهای برداشت از اهمیت اساسی برخوردار است گفت: با استفاده از این مکانیزم حجم قابل توجهی از هدررفت آب یا سوء استفاده در محل سکوهای برداشت آب کاسته می شود.
وی بیان کرد: این نوع دستگاه اولین بار و توسط متخصصان بومی شهرستان طراحی شد و از طرفی هزینه این دستگاه حدود 40 میلیون ریال برآورد شده که قابل مقایسه با نوع بازاری آن نیست.
مدیر آب و فاضلاب روستایی قاینات افزود: در 9 ماه گذشته 13 میلیون متر مکعب آب با تانکر برای چهار هزار و 583 روستایی شهرستان ارسال شد.
به گفته وی همچنین در این مدت یکهزار و 138 سرویس آب با طی مسافت 18 هزار و 532 کیلومتر به 46 روستای شهرستان ارسال شد.
وی بیان کرد: تعداد 36 تانکر فلزی ثابت به ظرفیت 407 مترمکعب برای تخلیه و برداشت آب تحویل دهیاران شده و در سایر روستاها آب ارسالی داخل منابع بتنی ریخته می شود.
عیدی زاده براساس بخشنامه ارسالی از مرکز استان، سهمیه آبرسانی سیار برای هر خانوار روستایی در شبانه روز را 50 لیتر اعلام کرد و از روستائیان خواست علیرغم مشکلات فراوان در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند چرا که به دلیل کمبود منابع اعتباری توان ارسال آب بیشتر وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه مدت 2 سال است که کار آبرسانی سیار به صورت دیون انجام می شود گفت: در این زمینه 350 میلیون تومان دیون داریم که باید هرچه سریعتر این بدهی از مرکز پرداخت شود و در صورت عدم پرداخت در روند آبرسانی سیار شهرستان اختلال ایجاد خواهد شد.
وی اظهار کرد: آبرسانی سیار به عنوان برنامه ای کوتاه مدت برای رفع بحران و مرحمی موقت برای تامین نیازهای ضروری روستائیان اجرا شد که امروز با اضطرار در حال انجام است.
مدیر آب و فاضلاب روستایی قاینات با بیان اینکه با توجه به خشکسالی های 18 ساله در منطقه، کمبود منابع آبی و افت شدید منابع آبی زیرزمینی در چند سال گذشته کیفیت آب شرب شهرستان به شدت کاهش یافته است گفت: مسئولان باید برای اجرای طرحهای آبرسانی پایدار و بازسازی شبکه های فرسوده اعتبار لازم را اختصاص دهند تا قبل از بحران مشکل حل شود.
وی افزود: در این بحران کم آبی بخش زیادی از آب شرب شهرستان به دلیل فرسودگی شبکه های آبرسانی به هدر می رود که بازسازی شبکه های فرسوده نیز نیازمند تخصیص اعتبار از مرکز استان است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۵۶۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , قاینات , آبرسانی