آموزش:

چگونه آب را از گوش‌هایمان خارج کنیم

29 دی 1396 ساعت 0:43


به گزارش خراسان‌تایم، مردم اغلب هنگامی که به حمام می‌کنند و یا ورزش شنا را انجام می‌دهند، متوجه می شوند که آب در گوششان رفته است. وفتی نشود آب رفته در گوش را خارج کرد، و یا شما خود اینکار را انجام دهید، مجبور هستید، التهاب، سوزش، عفونت داخلی گوش و یا عفونت در قسمت‌های بیرونی گوش را درمان و درد آن را تحمل کنید. در این مقاله شما روش خارج کردن آب از گوش را یاد خواهید گرفت و با چند روش را به شما آموزش می‌دهیم.

1-استفاده از نصف الکل و سرکه سفید: 50% الکل و 50% سرکه سفید کمک می کند، از دست آب موجود در گوش خلاص شوید و اینکار به حفظ گوش از آلوده شدن نیز کمک می کند. چند قطره از محلول را داخل گوش آسیب دیده بریزید. سپس با دقت آن را از گوش خارج کنید. می‌توانید از یک بزرگتر برای ریختن محلول داخل گوش کمک بگیرید.

اگر پرده گوشتان پاره شده است، هرگز این کار را انجام ندهید
الکل باعث افزایش سرعت تبخیر آب در گوش می شود.


چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

2-با دست خود خلاء ایجاد کنید: گوشتان را به سمت پایین نگه دارید و کف دستتان را به گوش بچسبانید و کمی فشار دهید و از روی گوش بردارید. آنقدر این کار را انجام دهید تا آب از گوشتان خارج شود. وقتی گوشتان به سمت بالا است، این کار را انجام ندهید چون ممکن است باعث شوید آب به کانال‌های جلوتری در گوش وارد شود. این خلاء مثل یک مکش عمل می‌کند که آب را به سمت خود می‌کشاند.


روش دیگر این است که گوشتان را کج کرده و انگشتتان را با ایجاد یک خلاء به گوش فشار داده و سریع بکشید. آب در همان لحظه سریعا از گوش خارج می‌شود. توجه کنید که این روش بر بقیه روشها ارجح نیست، خاراندن گوش می‌تواند باعث عفونت شود. اگر روش کف دست اثر نداشت و خواستید از انگشت استفاده کنید، دقت کنید که انگشتتان تمیز باشد و ناخن کوتاه باشد.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

3-استفاده از سشوار: ممکن است به خارج کردن آب از گوش به وسیله سشوار شک کنید اما این روش برای اغلب مردم تأثیر گذار است. سشوار را روی پایین‌ترین درجه حرارت و یا حتی سرمای آن تنظیم کرده و به فاصله 30 سانتی متر از گوش خود نگه دارید. سشوار را روشن کرده و بگذارید حرارت را داخل گوشتان بدمد تا زمانیکه حس کنید آب در حال خارج شدن از گوشتان است. فقط مطمئن شوید که زیاد داغ و یا زیاد به گوشتان نزدیک نباشد که باعث سوختن‌تان شود.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

4-برای پاک سازی آب از گوش، از قطره‌های مخصوص استفاده کنید. این قطره‌ها در داروخانه‌ها موجود هستند و حاوی الکل هستند که باعث سرعت در تبخیر آب می‌شود. مطابق دستورالعمل قطره، آن را در گوش ریخته و شیب گوشتان را برای تخلیه آب از آن، به سمت پایین قرار دهید.



5-با یک پارچه گوشتان را پاک کنید. گوش خارجی خود را با یک پارچه یا حوله به آرامی پاک کنید. گوشتان را به سمت پارچه کج کنید تا آب از گوشتان خارج شود. توجه کنید که نباید پارچه را به داخل گوش بفرستید چون ممکن است که آب را به قسمت داخلی‌تر گوشتان بفرستد.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

6سر خود را کج کنید. راه دیگر برای خارج کردن آب از گوش این است که روی یک پا ایستاده و گوش خود را به سمت زمین کج کنید. ایستادن روی یک پا را برای خارج کردن آب از گوشتان امتحان کنید. این کار به باز شدن حفره گوش کمک کرده و با بالا کشیدن لبه بالایی گوش به سمت سر، به تخلیه ی آب از گوش کمک می کند.

7-طوری دراز بکشید که گوشتان به سمت پایین باشد. جاذبه ممکن است به طور طبیعی باعث تخلیه گوش شود. برای تأثیر بیشتر، سر خود را مستقیما روی زمین قرار دهید مگر اینکه بخواهید از یک بالش یا کوسن استفاده کنید. برای حداقل چند دقیقه همانطور دراز بکشید. اگر لازم بود می‌توانید تلویزیون تماشا کنید یا راهی برای سرگرم کردن خود پیدا کنید.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

8-بجویید. وانمود کنید که در حال جویدن غذا هستید. با این کار، استخوان فک سمت گوش آسیب دیده حرکت می‌کند. سر خود را به سمت گوشی که آب در آن نیست، کج کنید و سپس به سمت دیگر کج کنید. اگر فکر می‌کنید جویدن آدامس ممکن است به بیرون آوردن آب از گوشتان کمک کند، این کار را امتحان کنید. آب در گوش، در لوله استاش که قسمتی از گوش داخلی است، گیر می‌کند و جویدن می تواند به آزاد کردن آب کمک کند.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

9-خمیازه بکشید. گاهی می‌توانید به راحتی حباب آب را با خمیازه کشیدن خارج کنید. هر حرکتی که باعث تحریک و خارج شدن آب از گوشتان می‌شود، امتحان کنید. اگر حس می کنید آب در حال تغییر و حرکت است، بدانید که این کار تأثیر مثبت داشته است مثل جویدن آدامس. این کار هم به آزاد کردن آب از لوله استاش کمک خواهد کرد.

چگونه آب را از گوش هایمان خارج کنیم

10- اگر نیاز بود، به دکتر مراجعه کنید. هنگامیکه آب در گوشتان است، اگر احساس درد کردید، حتما باید به دکتر مراجعه کنید. همچنین، بدانید که عفونت گوش میانی حسی مانند این دارد که در گوشتان آب وجود دارد و این عفونت باید به دقت درمان شود. اگه درد وجود دارد، نشانه خوبی است که متوجه شوید دچار عفونتی شدید که به گوش شناور معروف است.

انتهای‌پیام/2/


کد مطلب: 11578

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/11578/چگونه-آب-گوش-هایمان-خارج-کنیم

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir