مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:
کمکپرستاران جذب میشوند/ ارتقاء کیفیت مراقبتهای پرستاری؛ زمینهساز رضایت مردم
4 بهمن 1396 ساعت 19:29
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اخذ مجوز کمکپرستاری به همت مسؤولان خبر داد و گفت: در ادامه این مسیر جذب کمکپرستاران را خواهیم داشت.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، زهرا فرجزاده ظهر امروز در مراسم تجلیل از پرستاران برتر، به تشریح عملکرد اداره پرستاری استان در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: تاکنون آزمون تحول سلامت طی 5 مرحله در استان برگزار شده است.
وی بیان داشت: در مرحله پنجم 39 کارشناس پرستاری، در مرحله ششم 52 کارشناس پرستاری و 55 کارشناس اتاق عمل، در مرحله هفتم 12 کارشناس پرستاری و 21 کارشناس هوشبری، در مرحله هشتم 15 کارشناس پرستاری و 18 بهیار و در مرحله نهم 46 کارشناس پرستاری، 8 کارشناس هوشبری و 5 کارشناس اتاق عمل جذب شدند.
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اخذ مجوز کمک پرستاری به همت مسؤولان خبر داد و اعلام کرد: در ادامه این مسیر جذب کمک پرستاران را خواهیم داشت.
فرجزاده تبیین کرد: اگر بتوانیم وظایف خود را به نحو احسنت انجام دهیم قطعا رضایت مردم را خواهیم داشت چرا که رضایت مردم با اخلاق حرفهای پرستاران محقق میشود.
وی به فعالیت مراکز مشاوره و ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل اشاره و مطرح کرد: باید در این زمینه مردم را آگاه و نسبت به اطلاعرسانی اقدام نماییم.
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از افزایش گروه سالمندان و بیماریهای مزمن غیرواگیر و صعبالعلاج در جامعه کنونی خبر داد و یادآور شد: مراقبت در منزل مزایای زیادی برای بیماران و بیمارستانها دارد که سبب ارتقاء کیفیت خدمات، کاهش ابتلاء به بیماریهای عفونی و کاهش دفعات و زمان بستری بیمار میشود.
فرجزاده اضافه کرد: هزینههای طرح مراقبت در منزل تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است که امیدواریم معاونت پرستاری در وزارتخانه این مشکل را حل نماید.
وی از دیگر فعالیتهای دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را نظارت بر مراکز مشاوره، بارگذاری فهرست مراکز مجاز تابعه و اطلاعرسانی و تأیید صلاحیت حرفهای 138 نفر در فاز اول و تأیید 119 نفر در در فازهای دوم و سوم ذکر کرد.
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با یادآوری این مطلب که ارتقاء کیفیت مراقبتهای پرستاری سبب رضایت مردم میشود، اظهار داشت: همچنین کمیته آموزشی و ارتقاء کیفیت مراقبتهای پرستاری تشکیل شد.
فرجزاده با اشاره به اینکه این کمیته با هدف بررسی برنامههایی که سبب ارتقاء عملکرد بالینی پرستاران میشود، تشکیل شد، تبیین کرد: همچنین تصمیماتی در این کمیته گرفته شده که به صورت پایلوت در بیمارستانهای مرکز استان اجرا و سپس در تمام بیمارستانهای استان اجرا خواهد شد.
وی در پایان همچنین از برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعات گزارشنویسی، کنترل عفونت، نحوه کار با الکتروشک، اقدامات پیشرفته سیپیآر و پیشگیری و مراقبت از زخم بستر خبر داد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 11701