به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدعلی جاوید بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد بازآفرینی شهری خراسانجنوبی اظهار داشت: درآمد شهرداری بیرجند در بین شهرداریهای مراکز استانها در پایینترین رده قرار دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری بیرجند دارای دو منطقه یک و دو است، تصریح کرد: بافتهای ناکارآمد شهری در بیرجند به طور عمده در منطقه یک این شهر قرار گرفته و اوج درآمد روزانه شهرداری بیرجند در منطقه یک 5 میلیون تومان و در منطقه دو حدود 100 میلیون تومان بوده که این موضوع تفاوت دو منطقه را به طور محسوس نشان میدهد.
شهردار بیرجند با اشاره به تأثیر طرح توسعه شهری گفت: مطالبه شهروندان با طرح تفصیلی در بیرجند مغایرت دارد.
جاوید ادامه داد: دانشگاههایی که همه گونه خدمت را از این شهر میگیرند منصفانه نبوده که خارج از طرح تفصیلی شهر بیرجند قرار گیرند.
وی با بیان اینکه منابع درآمدی شهرداری بیرجند و منابع بودجهای این شهر پایین است، گفت: در راستای اقداماتی که شهرداری بیرجند در مورد بافتهای ناکارآمد شهری باید انجام میداد شهروندان این بافتها از پرداخت 100 درصد عوارض ساخت معاف شدهاند.
شهردار بیرجند به طرح فرزان اشاره کرد و یادآور شد: این طرح 14 سال به طول انجامیده و پلی که قرار شد برای ساخت آن 2 میلیارد تومان به شهرداری بیرجند کمک شود یک ریال هم داده نشد و تمام این اعتبار از منابع داخلی شهرداری بیرجند تأمین شده است.
جاوید با اشاره به گلایهمندی شهروندان در منطقه بافت تاریخی اکبریه بیرجند افزود: مردم این منطقه خواستار آسفالت معابر بوده که این موضوع با بهسازی آن بافت مغایرت دارد و این امر سبب گلایهمندی شهروندان این منطقه شده است.
وی 750 هکتار فضای پادگان 044 بیرجند را جزو بافتهای ناکارآمد دانست و خاطرنشان کرد: این فضای مشجر که بیشتر آن در تملک راه و شهرسازی قرار دارد درختان آن در حال خشک شدن بوده و نمیتوانیم این درختان را آبیاری کنیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , پل فرزان , شهرداری