به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، محمدعلی جاوید ظهر امروز در ستاد باز آفرینی شهری خراسان جنوبی اظهار داشت: درآمد شهرداری بیرجند در بین تمامی مراکز استانها در پایینترین سطح قرار دارد.
وی افزود: در شهر بیرجند دو منطقه وجود دارد و دو بافت ناکارامد که شامل تاریخ و سکونتهای غیر رسمی است در منطقه یک بیرجند قرار گرفته است.
شهردار بیرجند با بیان اینکه میزان درآمد در منطقه یک روزانه حدود 5 میلیون تومان و در منطقه دو روزانه 100 میلیون تومان است بیان کرد: در طرح توسعه شهری وضعیت مطالبه شهروندان در رابطه با ساخت و ساز با طرح مغایرت دارد.
جاوید تصریح کرد: 20 هزار دانشجو در بیرجند وجود دارد که خدمات از شهر بیرجند میگیرند و انصاف نیست که بیرجند در طرح تفصیلی خارج از طرح قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در بافتهای ناکارامد اقدامی که شورا باید انجام میداد را انجام داده و 100 درصد عوارض ساخت را شهروندان معاف هستند و در آن پروانه مجانی میدهیم.
شهردار بیرجند یادآور شد: در محور طرح فرزان 14 سال است که شرکت عمران ورود پیدا کرده و ملکی که با 500 هزار تومان تملک میشود با 2 میلیون تومان تملک شده و مابقی که مانده است را نمیتواند بدهد و رها کرده است.
جاوید اظهار داشت: قرار بود برای پل 2 میلیارد تومان به شهرداری کمک کنند که تاکنون یک ریال هم کمک نشده است و همچنین در بافت تاریخی اکبریه نیز تمام معابر خاکی است و این امر جای نگرانی دارد.
وی با بیان اینکه در بیرجند پادگان 750 هکتاری داریم که این بافت ناکارامد است افزود: همچنین درختهای چندین سالهای وجود دارد که در دست و تملک راه و شهرسازی است و نمیتوانیم آبیاری کنیم و در حال خشک شدن است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اقتصاد مقاومتی , شهرداری