يکشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۱
نماینده فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس:

وضعیت کشاورزی سرایان مناسب نیست/ لزوم همکاری تمامی ادارات برای حل مشکل بافت فرسوده سرایان

نماینده مردم شهرهای فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قرار است مشکلات فرا روی بافت فرسوده مرتفع گردد همه ادارات و سازمان‌ها بايد کمک کنند.
وضعیت کشاورزی سرایان مناسب نیست/ لزوم همکاری تمامی ادارات برای حل مشکل بافت فرسوده سرایان
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا امیرحسنخانی اظهار داشت: سرایان با 35 هزار نفر جمعیت، 9 هزار و 300 کیلومتر مربع وسعت در سه نقطه شهری، شهرستان 13 هزار 7955 نفر جمعیت، بخش آیسک 5 هزار و 143 نفر جمعیت و بخش سه قلعه 4 هزار و 426 نفر جمعیت که در مجموع 23 هزار و 3744 نفر را جمعیت شهری و 6 هزار و 938 نفر جمعیت روستایی شهرستان را تشکیل می‌دهند که ۷۰۰ درصد جمعیت شهرستان در سه نقطه شهری زندگی می‌کنند.
وی در ادامه افزود: میزان ۸۵ درصد مردم در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند که با توجه به خشکسالی‌های ۱۸ ساله و تشدید این خشکسالی‌ها در سال جاری که بارندگی امسال ۴/۲ میلی‌متر ومتوسط بارندگی زیر ۱۰۰ میلی‌متر است وضعیت کشاورزی شهرستان  مناسب نیست.
نماینده مردم شهرهای فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به وضعیت بافت فرسوده در سرایان گفت: اگر قرار است مشکلات فرا روی بافت فرسوده مرتفع گردد همه ادارات و سازمان‌ها باید کمک کنند و نگاهمان به بافت فرسوده تغییر و به عنوان یک صنعت مدنظر قرار دهیم و مشوق‌هایی را ارائه دهیم و خدمات زیربنایی فراهم نماییم که تمایل به سرمایه‌گذاری توسط ساکنین بافت صورت پذیرد.
فرماندار سرایان در ادامه افزود: در شهر سرایان ۴۷ هکتار بافت فرسوده مصوب داریم که قریب به 5 هزار نفر جمعیت در بافت فرسوده ساکن هستند، همچنین شهر آیسک حدود ۱۰ هکتار و سه قلعه ۳۰۰ هکتار در بافت فرسوده است.
محمد کریمی در ادامه بیان نمود: درتصویب بافت‌های فرسوده سه مولفه مدنظر است، ریزدانگی، معابر کم و فرسوده بودن بناها که در بافت فرسوده آیسک و سه قلعه فاقد مشکل ریزدانگی هستیم که به خاطر مشکل ریزدانگی نباید مردم را محروم از مشوق‌های بافت  فرسوده نماییم.
وی اظهار کرد: فاخرترین آثار مانند حمام، کاروانسرا، مسجد جامع، گلزار شهدا و خانه‌های قدیمی در شهر که دو خانه تملک شده است که توسط شهرداری سرایان و با کمک میراث فرهنگی در حال مرمت و بازسازی است.
فرماندار سرایان در ادامه بیان داشت: مردم در شهرها به خصوص در این مناطق کویر به مجموعه بافت وفادار هستند که این می‌طلبد که در شهر یک رویه متوازن توسعه شهری اتفاق بیفتد که در شهر شمال و جنوب نداشته باشیم و یک مشوق‌هایی انجام شود که در قالب یک تفاهم‌نامه با مدیریت شهرداری که در صورت تمایل مالک به واگذاری زمین دولتی معوض زمین جهت استقرار ادارات را در بافت‌ها فراهم نماییم.  
کریمی در خاتمه با اشاره به مشکلات شهرستان سرایان در زمینه بافت‌های فرسوده موارد زیر را جهت رفع مشکلات بیان نمود: تخصیص اعتبار جهت طراحی و مرمت و احیاء حد فاصل خیابان امام خمینی تا میدان کوثر به طول 7۰۰ متر که اعتبار  ۵۰۰  میلیون تومان لازم است، زیباسازی ورودی شهر از میدان شهدا تا میدان آزادی یک‌میلیارد تومان نیازمند است، کمبود فضای آموزشی و معابر با عرض کم اختصاص ۲۰ هزار مترمربع زمین جهت فضاهای ورزشی در اختیار شهرداری قرار بگیرد، احداث یک واحد آتش‌نشانی به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و تامین اعتبار جهت پارکینگ و کتابخانه در مجاور مسجد جامع شهر سرایان از جمله این درخواست‌ها بود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۷۸۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کشاورزی , خشکسالی‌