يکشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۹
به همت دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی ؛

دومین نشست چالش‌های زندگی بانوان خانه‌دار در خراسان جنوبی برگزار شد

دومین نشست چالش‌های زندگی بانوان خانه دار با موضوع تربیت جنسی به همت دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی استان شب گذشته 7 بهمن ماه در جهاددانشگاهی برگزار شد.
دومین نشست چالش‌های زندگی بانوان خانه‌دار در خراسان جنوبی برگزار شد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، در این نشست هادی زینی، مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: تا کنون در زمینه تربیت جنسی تمرکز بیشتر بر روش‌ها بوده و از مبانی غفلت کرده‌ایم در حالی که مبانی بسیار حائز اهمیت است .
وی اظهار کرد: تربیت جنسی و آگاهی والدین از این موضوع بدین جهت حائز اهمیت است که اگر یک حرکت حساب نشده در قبال سؤالات کودک در زمینه مسائل جنسی داشته باشیم بسیار آسیب زا خواهد بود .
مدرس دومین نشست چالش‌های زندگی بانوان خانه‌دار، بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که جای تربیت جنسی، خانواده است و نهادهای آموزش رسمی نمی‌توانند در این زمینه موفق باشند .
زینی ادامه داد: در حوزه تربیت جنسی در وهله اول تفاوت‌های دو جنس زن و مرد را باید بپذیریم و بدانیم به عنوان مثال مرد ها دوست دارند احساس کنند وجودشان مؤثر است و یا زن ها بیش از مردها از داشتن هم صحبت لذت می‌برند. 
وی افزود: تربیت جنسی عبارت است اینکه  فرد در فرایند رشد در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی به گونه‌ای پرورده شود که با جنسیت خود به درستی آشنا شده و در گام دوم جنسیت خود را بپذیرد .
مدرس دانشگاه گفت:  همچنین فرد در تربیت جنسی باید با احکام و آداب دینی در ارتباط با مسائل جنسی آشنا شده و به لحاظ روانی برای ازدواج و زندگی مشترک آماده شود .
زینی اظهار کرد:  با توجه به این تعریف تربیت جنسی شامل نگرش والدین نسبت به خود و فرزندشان، شیوه مناسب برخورد والدین با جنسیت فرزند، پاسخ درست و متناسب با سن به کودک در زمینه مسائل جنسی، آموزش حیاء و فضائل اخلاقی و به هنجارها و نا بهنجارها می شود .
وی بیان کرد: در سنین کودکی در حوزه آموزش و تربیت جنسی صرفا باید به سؤالاتی که در این زمینه می پرسد پاسخ داده شود ولی در نوجوانی برخی از آموزش ها در حوزه مسائل جنسی ضروری به نظر می رسد .
مدرس دومین نشست چالش های زندگی بانوان خانه دار گفت: اگر به سؤالات کودک در زمینه مسائل جنسی متناسب با سن و درک او داده نشود ممکن است او از طریق منبع غیر موثق و نادرست به دنبال پاسخ سؤالات خود باشد .
زینی اظهار کرد:  در تربیت جنسی در دوران کودکی در وهله اول نباید شرایط به گونه ای باشد که کودک تصور نکند که یک جنسیت بر جنسیت دیگر برتری دارد تا در نهایت به رضایت از جنسیت خود برسد .
وی با اشاره به اینکه باید با خرید اسباب بازی و لباس متناسب با جنسیت فرزند او را برا پذیرش جنسیتش آماده کنیم، بیان کرد: کودک باید بداند که جامعه به هر دو جنس دختر و پسر نیاز دارد و با عدم تبعیض بین دختر و پسر عزت فرزند خود را حفظ کنیم .
  این مدرس دانشگاه ادامه داد: تربیت مثل حلقه‌های زنجیر است و اگر در کودکی یکی از حلقه‌های زنجیر کم شود بی‌شک فرد در آینده دچار مشکل می‌شود .
زینی با بیان شیوه ارتباطی والدین با فرزند در دوران نوجوانی یادآور شد: والدین باید با نوجوان خود دوست بوده، با سرگرمی‌های مورد علاقه فرزند آشنا و حتی این سرگرمی ها را با یکدیگر انجام داده و پیگیری کنند .

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۷۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کارگاه , چالش