به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدحسین امید امشب در دیدار با نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی، با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه سراسری است، اظهار داشت: در 31 استان کشور نزدیک به 900 مرکز علمی کاربردی وجود دارد.
وی وظیفه دانشگاه جامع علمی کاربردی را تربیت دانشجویان مهارتی برای کشور دانست و بیان داشت: دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی اشتغالپذیری بالاتری نسبت به سایر مؤسسات آموزش عالی دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه رشتههای موجود در دانشگاه علمی کاربردی شغلمحور و براساس نیاز هر منطقه تعریف میشود، اضافه کرد: براساس مصوبه برنامه ششم توسعه باید سهم آموزشهای مهارتی افزایش یابد.
امید با یادآوری این مطلب که هم اکنون سهم آموزشهای مهارتی کمتر از 155 درصد است، اعلام کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه که سال 99 میشود باید سهم آموزشهای مهارتی به 30 درصد برسد و این یعنی یکمیلیون و 200 هزار دانشجو در سطح کشور آموزش دورههای مهارتی را ببینند.
وی آموزش به سربازان در حین خدمت را از برنامههای دانشگاه علمی کاربردی اعلام و مطرح کرد: سربازان با توجه به اینکه بخش زیادی از وقتشان هدر میرود طبق توافقی که با سردار میرباقری منعقد شد مقرر گردید قرارگاه مهارتی راهاندازی شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اعلام این مطلب که بسته به نیاز مناطق آمادگی توسعه آموزشها را داریم، تبیین کرد: با توجه به اینکه خراسانجنوبی مراکز علمی کاربردی در خراسانجنوبی نسبت به سایر مناطق کشور کمتر و برخی هم تعطیل خواهند شد از توان بخش خصوصی جهت جابجایی و جایگزینی مراکز دولتی کمک بگیریم.
امید با تأکید بر اینکه این آمادگی را داریم تا نیازهای استان را در زمینههای مختلف شناسایی و تأمین کنیم، مطرح کرد: تمام تلاش خود را جهت تأمین نیارهای استان به کار میبریم.
وی اشتغال را یکی از مشکلات خراسانجنوبی ذکر کرد و افزود: همچنین نرخ بیکاری در این استان بالا است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور آموزشهای مهارتی را در اشتغالزایی مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: آمار بیکاری در بین دانشآموختگان سایر مؤسسات عالی 40 درصد ولی در بین فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی 20 تا 25 درصد است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , مهارت , دانشگاه