شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۶
مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور:

انقلاب اسلامی با فناوری‌های داخلی از چالش‌ها عبور می‌کند/پیشرفت‌های کشور در دوران تحریم شکل گرفته است

مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: به روش‌های مختلف می‌خواهند که ما را به چالش بکشند و صدای انقلاب اسلامی به اقصی نقاط دنیا نرسد اما قرار است انقلاب با فناوری‌های داخلی خود این چالش‌ها را از میان بردارد.
انقلاب اسلامی با فناوری‌های داخلی از چالش‌ها عبور می‌کند/پیشرفت‌های کشور در دوران تحریم شکل گرفته است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، حسین قدیانی صبح امروز در مراسم افتتاح اولین پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در آستانه 40 سالگی پیروزی انقلاب هستیم، گفت: انقلاب اسلامی دو خصیصه دارد که آن را سایر انقلاب‌های گذشته متمایز کرده است.
 وی عدم وابستگی به نظام سلطه شرق و غرب را از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: در زمان مراجعه به تاریخ انقلاب‌های دیگر دو اتفاق برای آن‌ها افتاده است و انقلاب‌ها در دوران پس از شکل‌گیری یا ماهیت خود را از دست داده‌اند و سرداران قبل بر آن رهبری یافته‌اند و یا انقلاب‌های آن‌ها منحرف شده و خاصیت خود را از دست داده است.
مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور ادامه داد: انقلاب اسلامی در این 400 سال آرمان‌های خود را حفظ کرده است و اجازه نداده است که نظام سلطه برگردد و به همین سبب خار چشم نظام سلطه بوده و به عنوان یک الگو در دنیا است.
 قدیانی با بیان اینکه باید قدر این نظام را بدانیم و برای آن پایداری و پایمردی کنیم، گفت: نوع مواجه ما با نظام سلطه تفاوت می‌کند و امروز کارآمدی نظام اسلامی سرلوحه‌ای برای تمام مستضعفان دنیا است.
 وی تصریح کرد: امروز تمام دنیا نگاه می‌کنند که با توجه به فشارهای مختلفی که نظام سلطه بر این کشور تحمیل می‌کند آیا این نظام که نه به غرب و نه به شرق وابسته است، می‌تواند استقلال خود را حفظ کند؟
مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور افزود: به روش‌های مختلف می‌خواهند که ما را به چالش بکشند و صدای انقلاب اسلامی به اقصی نقاط دنیا نرسد اما قرار است انقلاب با فناوری‌های داخلی خود این چالش‌ها را از میان بردارد.
 قدیانی بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم فشارهای اقتصادی، فناوری و پژوهشی که آن را در بدترین وضعیت قرار می‌دهند، در حال رشد و شکوفایی است.
 وی خاطرنشان کرد: دشمن می‌داند که اگر باور "ما می‌توانیم" در جامعه ایران اسلامی نهادینه شود نمی‌توان با آن مقابله کرد و اگر چرخش علمی و پیشرفت علمی  شبیه‌سازی شود می‌تواند کشور را الگو و قدرتمند سازد و بنابراین دشمن می‌خواهد به هر طریقی جلوی پیشرفت را بگیرد.
 مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور  با بیان اینکه هر چقدر که جلوتر می‌رویم بیانات رهبری پیرامون مسائل علمی جدی‌تر می‌شود، گفت:
 در آخرین سخنرانی که مقام معظم رهبری برای رؤسای کشورهای اسلامی داشتند به این کشورها توصیه نمودند که از نظام جمهوری اسلامی الگوبرداری کنند.
 قدیانی اذعان داشت: پیشرفت‌های زیاد کشور ایران در دوران تحریم شکل گرفته و اگر قرار است احیاگر تمدن اسلامی باشیم لازمه آن این بوده که مشکلات و چالش‌های فرا رو را با روش‌های علمی و بومی برگرفته از آموزه‌های دینی حل کرده و تعریف جدیدی از نظام بین‌المللی مطرح کنیم.
 وی بیان کرد: حرف‌های جدیدی را دنیای اسلام برای دنیا مطرح می‌سازد که آن نشات گرفته از تفکرات انقلابی است لذا یکی از شئونی که می‌تواند در پایداری انقلاب اسلامی مؤثر باشد شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که می‌‌توانند با یافته‌های علمی جامعه را به استقلال  برسانند و به سمت پیشرفت هدایت سازند.
 مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور ادامه داد: به نظر می‌رسد یکی از هوشمندی‌های که باید در مجموعه عناصر انقلاب و حزب‌الله اتفاق بیفتد این است که بخشی از توان خود را در عرصه‌های اقتصادی و علمی بیاورند تا کارآمدی خود را اثبات سازند.
 قدیانی تصریح کرد:گام اولی که در استان در حال شکل‌گیری است و شاهد آن هستیم همبستگی این پردیس با مراکز علمی است ولی مهم‌ترین اتفاقی که باید بیفتد ارتباط تنگاتنگ این شرکت‌های دانش‌بنیان با جامعه دانشگاهی و حوزوی است.
 وی اضافه کرد: برای اینکه دانشگاه‌ها براساس ظرفیت‌هایی که دارند قطب‌بندی شوند، باید شرکت‌های دانش‌بنیان معینی را در دانشگاه داشته باشند تا پشتوانه علمی این شرکت‌ها را تأمین سازد.
 مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور بیان کرد: در این استان که ظرفیت‌های معدنی و کشاورزی فراوانی وجود دارد باید آن‌ها را تبدیل به محصولات مورد نیاز کنند و در شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد این باشیم که این استان به عنوان یک قطب ظرفیت در کشور مطرح شده که باید در این راستا هم‌دل بوده و ارتباطات سازمانی تعریف شده وجود داشته باشد و ظرفیت‌های خود را بشناسیم و در یک تعامل دقیق و هوشمندانه این ظرفیت‌ها را به‌کارگیری کنیم.
 قدیانی با بیان اینکه نگاه رهبری و نیروهای مسلح به مقوله علم و پژوهش به عنوان یکی از مباحث اصلی است، گفت: کسر خدمت نخبگان یکی از مباحث مهم بوده که شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاهیان می‌توانند از آن استفاده کنند.
وی یادآور شد: ظرف مدت  170 روز استارت ساختمان پردیس زده شده و این موضوع در کشور بی‌نظیر بوده است.
انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۹۷۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فناوری , بسیج