يکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۸
انتقاد شدید مروج‌الشریعه از دستگاه‌های اجرایی استان:

نگاه توسعه و رشد در این استان وجود ندارد/ دستگاه‌های اجرایی؛ عامل عقب‌ماندگی خراسان‌جنوبی

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: عامل عقب‌ماندگی استان را نباید در جایی دیگر جستجو کنیم زیرا مربوط به دستگاه‌های اجرایی داخل استان است.
نگاه توسعه و رشد در این استان وجود ندارد/ دستگاه‌های اجرایی؛ عامل عقب‌ماندگی خراسان‌جنوبی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدمهدی مروج‌الشریعه پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان‌جنوبی اظهار داشت: نسخه‌های پیچیده شده برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری ایدرو و ایمیدرو در استان قابل‌قبول نیست.
وی تصریح کرد: خراسان‌جنوبی نیاز به ورود صنایع متوسط به بالا دارد.
استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه چند طرح مهم و جان‌دار باید در استان اجرایی شود، گفت: طرح‌های معرفی شده به شرکت ایدرو طرح‌های جزئی بوده که می‌توانیم با جذب سرمایه‌گذاران استان آن‌ها را اجرایی کنیم.
مروج‌الشریعه با گلایه از اینکه فرآیند واگذاری زمین و پاسخگویی به سرمایه‌گذاران در استان مشکل‌دار است، افزود: مسؤولان استان موظف‌اند این مشکلات را رفع سازند و اگر سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاری در استان ترغیب نمی‌شود به دلیل این بوده که مسیر روشنی نمی‌بینند.
وی ادامه داد: عامل عقب‌ماندگی استان را نباید در جایی دیگر جستجو کنیم زیرا مربوط به دستگاه‌های اجرایی داخل استان است.
استاندار خراسان‌جنوبی اضافه کرد: ندا و نوای حامی قوی از جذب سرمایه‌گذار در این استان شنیده نمی‌شود و این مشکل مربوط به حوزه دستگاه‌های اجرایی است.
مروج‌الشریعه با بیان اینکه از دست دادن یک سرمایه‌گذار در خراسان‌جنوبی به‌مثابه از دست دادن تمام سرمایه‌گذاران است، افزود: اگر مسؤولان اجرایی استان خود را خادمان مردم می‌دانند باید در کارهای خود بازنگری کنند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه نگاه توسعه و رشد در این استان وجود ندارد، تصریح کرد: این موضوع سبب عدم رشد استان شده است.
استاندار خراسان‌جنوبی مشکلات موجود استان را ناشی از مدیریت داخل استان دانست و افزود: مدیریت استان ضعیف و با پیشینه ضعیف بوده و هیچ برنامه‌ای برای جذب سرمایه‌گذار نداشته‌ایم.
مروج‌الشریعه ادامه داد: با توجه به اینکه نگاه ما در استان کوچک بوده و مطالبه‌گری جدی وجود نداشته سطح جذب تسهیلات نیز در استان پایین بوده است.
وی با اشاره به اینکه مدیران کل دستگاه‌های اجرایی به همراه کارشناسان و کارکنان خود باید در روش‌های کاریشان به طور عمیق بازنگری کنند، یادآور شد: اگر قرار است به مردم خدمت کنیم باید برای رفع دغدغه معیشتی آن‌ها فکر کنیم.
استاندار خراسان‌جنوبی اضافه کرد: یکی از مشکلات مهم در استان این بوده که کمیسیون‌های ذیل ستاد تسهیل قدرت تصمیم‌گیری ندارند.
مروج‌الشریعه با بیان اینکه قرار است بخش صنفی از تسهیلات رونق تولید استفاده کنند، یادآور شد: ستاد تسهیل در ریل مسائل اصلی خود قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در آمارنامه استان باید مشخص شود که چند واحد مشکل‌دار وجود دارد و مشکلات آن‌ها تعیین تکلیف شود.
استاندار خراسان‌جنوبی ادامه داد: برای اینکه در ادامه مسیر فعالیت کارگروه تسهیل پیش رویم باید نظم شکلی و محتوایی ایجاد شود.
مروج‌الشریعه با اشاره به اینکه هرگونه قطع خدمات توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان برای واحدهای تولیدی و صنعتی باید با اطلاع قبل صورت گیرد، تصریح کرد: این طرح مانع از پرداخت حق‌وحقوق دستگاه‌های خدمات‌رسان که بر گردن واحدهای تولیدی بوده نیست.
وی یادآور شد: دستگاه‌های خدمات‌رسان باید بدانند شرایط عادی برای واحدهای تولیدی نبوده بنابراین با قوانین عادی نیز تنظیم پرداخت بدهی‌های یک واحد مشکل‌دار قابل مدیریت نیست.
استاندار خراسان‌جنوبی افزود: بخشی از عدم دریافت به‌هنگام مطالبات دستگاه‌های خدمات‌رسان به صورت غیرمستقیم توسط استانداری پرداخت می‌شود.
مروج‌الشریعه از تشکیل دو کارگروه 15 استانداری و 16 استانداری در تهران و با حضور رئیس جمهور بعد از 22 بهمن‌ماه خبر داد و گفت: کارگروه 15 استانداری به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیری خراسان‌جنوبی و کارگروه 16 استانداری به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه اختیاری برای استان‌های کم برخوردار باید در نظر گرفته شود که این پیشنهاد باید در این کارگروه‌ها داده شود، اضافه کرد: دستورالعمل‌های کارگروه‌های تسهیل برای تمام استان‌های یکی بوده و این موضوع مشکل ایجاد کرده است.
استاندار خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: مسؤولان نباید خود را تنها درگیر کارهای روتین و روزمره اداری نمایند بلکه هر کدام از مدیران می‌توانند خود اتاق فکری خوب برای رفع مشکلات استان باشند.
مروج‌الشریعه با بیان اینکه حفظ سطح اشتغال موجود استان بسیار مهم بوده و نباید مورد غفلت قرار گیرد، تصریح کرد: اما گام بالاتر برای توسعه جذب سرمایه‌گذاری‌های کلان برای استان است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۹۹۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تولید , اشتغال