به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سیدحسین اصغری اظهار داشت: دبیر ورزش در شهرستان بیرجند هستم و در دوران انقلاب و سال 57، 21 ساله بودم.
وی افزود: از ابتدای سال 57 اعتراضات در شهرهای بزرگ بسیار شدید و گسترده بود و در شهرستان بیرجند نیز کمو بیش فعالیت نوجوانان و جوانان شکل گرفته بود و حرکات خودجوش دانشآموزان و جوانان در سال 57 شدت گرفت.
این مبارز انقلابی بیان کرد: در دوران انقلاب در دبیرستان خزیمه مشغول به تحصیل بودم و نوشتن اعلامیه و گذاشتن آن داخل صندلیهای مدرسه و یا نوشتن شعارها بر روی تخته در مدرسهها و آگاهسازی افراد آغاز شده بود.
اصغری ادامه داد: در مراکز استانها ساواک بود و در بیرجند شهربانی وجود داشت که با لباس شخصی در تظاهرات بودند تا افراد انقلابی را شناسایی کنند.
وی با بیان اینکه به دلیل کوچک بودن شهر و شناسایی سریع افراد نمیتوانستیم برای شعارنویسیها رنگ بخریم، گفت: یکی از کارهایی که من با دوستان خود در آبان 57 انجام دادم تهیه مدادهای روغنی بود و با این مدادها بر روی دیوارها از فلکه طالقانی تا خیابان شهید مطهری و سهراه اسدی شعارهای مرگ برشاه، مرگ بر کارتر، مرگ بر فرح، درود برخمینی و استقلال آزادی را مینوشتیم.
مبارز انقلابی با اشاره به اینکه اکثر تجمعات در مسجد آیتالله آیتی بود و حجتالاسلام حاجیآبادی و آقای عندلیب برای ما سخنرانی میکردند، افزود: نوجوانان و جوانان در آن زمان با استفاده از صابون و بنزین کوکتل مولوتف آماده میکردند و یک نفر چند جوراب زنانه را به ما میداد و میگفت که جوراب زنانه را به صورت خود بکشید که در تظاهرات شناسایی نشوید.
اصغری خاطرنشان کرد: شبها در مسجد جامع پایینشهر برنامهریزی میکردیم و در تظاهرات همه یکدست و یکپارچه شرکت میکردند.
وی بیان کرد: بعد از مدتی از فعالیتهای گروه انقلابی در 24 آذر در بیرجند گروهی به خیابان ریختند و در خیابان سهراه اسدی و خیابان خاکی با ماشینها دور می زدند و شعار جاویدشاه و طرفداری از شاه راسر میدادند و بعد از آن ما نیز به خیابان آمدیم و شعارهای انقلابی خود را سر دادیم تا اینکه اقدامات این افراد به پایان رسید.
رزمنده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: شور و شوق عجیبی داشتم و برای اینکه بیشتر در جریانات انقلاب و تظاهرات باشم در اوایل دیماه سال 57 تصمیم گرفتم که به اصفهان بروم.
اصغری ادامه داد: خواهر و شوهرخواهرم در اصفهان بودند و خانهشان در کوی درجهداران و در ابتدای پادگان اصفهان بود و من برای آشنایی با فضای مبارزات در شهرهای بزرگ به اصفهان رفتم.
وی با بیان اینکه صبحها به میدان شاه که اکنون میدان امام است، میرفتم و در تجمعات و سخنرانیها شرکت میکردم، گفت: کتابهای دکتر شریعتی و استاد مطهری را تهیه میکردم و چون بازرسی وجود داشت مجبور بودم کتابها را پشت صفحه کیلومتر ماشین پنهان کنم.
مبارز انقلابی بیان کرد: بعد از مدتی به بیرجند برگشتم و در بزرگترین و خونینترین تظاهرات بیرجند که 7 بهمن بود، شرکت کردم.
اصغری افزود: با اطلاعرسانی، تظاهرات گستردهای از مسجد جامع پایین شهر شروع شد و روحانی برای ما سخنرانی کرد و سپس عکسهای امام را به تابلوهای چوبی را چسباندیم و آقایان در جلو و خانمها در ادامه تظاهرات را آغاز کردند که شاهد درگیریها و شهادت شهید سندروس و شهید سورگی در تظاهرات 7 بهمن بودیم.
وی تصریح کرد: خبر ورود امام(ره) در 12 بهمن برای مردم شعف خاصی را به همراه دشت و حتی از بیرجند نیز افرادی برای شرکت در مراسم ورود امام به تهران رفتند.
مبارز انقلابی با اشاره به اینکه در پل دژبان ماشینها را بازرسی میکردند که کسی به تهران نرود، گفت: در آن زمان همه افراد تلویزیون نداشتند و بسیاری از افراد به خانه افرادی رفتند که تلویزیون داشتند تا ورود امام را ببینند و صحنههایی از ورود امام را در تلویزیون شاهد بودیم.
اصغری ادامه داد: در 12 بهمن مردم از شادی به طور خودجوش به خیابانها آمدند و اکثر افراد به مسجد آیتی آمدند و دیگر اثری از برخورد فیزیکی با انقلابیون نبود و مردم در سطح شهر و با طرق مختلف ابراز شادی داشتند.
وی اتحاد و همبستگی افراد با یکدیگر را از شاخصههای موفقیت افراد در دوران انقلاب دانست و افزود: از دیگر عوامل موفقیت در انقلاب رهبری بود و همه ما تنها به یک پیام نگاه میکردیم و آن پیام امام بود.
مبارز انقلابی اذعان داشت: در آن زمان جوانان با تمام وجود خود در اختیار انقلاب بودند و با مشتهای گره زده و محکم علیه رژیم شاه شعار میدادند و گوش به فرمان رهبر و انقلاب بودند.
اصغری خاطرنشان کرد: اکثر شهدای دوران دفاع مقدس ما جوانان انقلابی بودند و عشق به ولایت و رهبری از عوامل موفقیت بود.
وی ادامه داد: اکنون شاید افراد به دلیل برخی از مشکلات اقتصادی اعتراضاتی داشته باشند اما با استفاده از تکنولوژی، جوانان آگاهتر شدهاند و اگر در دوران انقلاب ما تنها رادیو داشتیم اکنون جوانان با ابزار مختلف از مسائل آگاه میشوند.
مبارز انقلابی بیان کرد: دشمن از همان ابتدا با استفاده از تحریمها و حرکتهایی مانند کودتای نوژه و حتی جاسازی عوامل خود در سیستم مدیریتی در جهت اهداف خود پیش رفته و برای تسلط بر کشور ما دندان تیز کرده است.
اصغری یادآور شد: تحمیل جنگ به ایران مشکلات اقتصادی شدیدی را برای کشور به دنبال داشت و تحریمهای مختلفی اعمال شد تا استعمار بتواند به اهداف خود برسد و حتی با ترور شخصیتهایی مانند شهید مطهری و شهید باهنر سعی در تضعیف انقلاب داشتند.
وی با بیان اینکه موارد متعدد دخالت و آشوبهای استعمار در کشور وجود دارد و تاکنون مهرهچینیهای مختلفی را در کشور داشتهاند، گفت: نقش رهبری در آگاهسازی مردم و انسجام کشور بسیار مهم است و شاهد بودیم که امام از ابتدا با درایتهای خود و آیندهنگری سازمانهایی را تشکیل دادند تا امور مردم به درستی پیش رود.
این مبارز انقلابی خاطرنشان کرد: دشمن از هر دری برای ضربهزدن به کشور وارد میشود و کار استعمار همین است و ما باید نسبت به دشمنیهای دشمن آگاه باشیم.
اصغری با اشاره به اینکه باید همکاری، همفکری، اتحاد و همراهی بین نیروها برای حل مشکلات وجود داشته باشد، گفت: نقش ولایت و رهبری نقشی است که نباید از آن غافل شد.
وی ادامه داد: از اهمیت و نقش مردم نیز در حرکت پرشکوه انقلاب نباید غفلت کرد چرا که با همراهی مردم تاکنون انقلاب به اینجا رسیده است.
این مبارز انقلابی افزود: اکنون نیز جوانان انقلابی و مدافعین حرم و امثال شهید حججی وجود دارند و تنها باید مشکلات مردم و جوانان مانند اشتغال و ازدواج را حل کرد.
اصغری با اشاره به فاصله طبقاتی زیادی که در اقشار جامعه وجود دارد، گفت: متأسفانه شاهد اختلافات طبقاتی هستیم که نباید زیاد شود و سرمایههای کشور نباید در اختیار قشر اندکی باشد و برای رسیدن انقلاب به هدف اصلی خود باید با حل کردن مشکلات در راستای این هدف حرکت کنیم.
انتهای پیام/4